MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 26. bölümde Elif'in bebeği tehlikede

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. 21 Nisan salı akşamı saat 20.00'de ekrana gelen Kaderimin Yazıldığı Gün 26. bölümde Kerem'in ölümü şok etkisi yarattı. Kerem'in ani ölümü evlat acısı çeken Meryem Elif'in bebeğine acımadı.

Kaderimin Yazıldığı Gün 26. bölümü ile ekranlara geldi. En son heyecan dolu bir bölümle ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Kerem'in ölümü şok etkisi yaratacak. Dayısını öldürmek için kiralık katil tutan Kerem kendini kurşunların önüne atarak yaşamanı yitirdi. Bu ani ölüm Kahraman ve Elif aşkını çıkmaz bir yolun içine soktu. Kaderimin Yazıldığı Gün 26. bölümü olay yaratan sahneleriyle 21 Nisan Salı akşamı saat 20.30'da yayınlandı.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 26. BÖLÜM ÖZETİ

Kerem Elif'e olan büyük aşkı sebebiyle dayısını öldürmek için kiralık tatil tutmuştu ancak izleyiciler Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Kerem'in kurşunların önüne atladığı sahnelere tanık oldu. Kurşunların isabet etmesi sonucu kanlar içinde kalan Kerem hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Kerem'in beklenmedik ölümü aile üyelerini perişan ederken Elif tüm yaşananlardan kendini sorumlu tuttu. Kerem'in ölümü ile birlikte Elif ve Kahraman'ın aşkı imkansız mı oldu? Defne'nin hamile olduğunu öğrenen Kahraman ne yaptı?

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler