MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 29. bölümünde korkunç plan

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümü nefesleri kesen sahneleriyle ekrana geldi. Kaderimin Yazıldığı Gün 29. son bölümde Elif abisiyle buluşmaya karar verdi ancak bu buluşma hayatını değiştirecekti.

Merakla beklenen Kaderimin Yazıldığı Gün 29. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Yeni gelişmelerin bir an olsun eksilmediği dizide Elif ve Kahraman bebeklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Antakya'lı köklü Yörükhan Ailesi ile sıradan tarım işçisi genç bir kızın kaderin çizdiği yönde kesişen yollarını ve bu kesişmenin hayatlarında yaratacağı fırtınaları konu alan dizide Meryem'in bebeği geri getirmesi konaktaki yüzleri güldürdü ancak bu mutluluk fazla sürmeyecekti. Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük'ün paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümü 12 Mayıs Salı akşamı ekranlara geldi.

ELİF VE KAHRAMAN ÇOK MUTLU

Bebeğine kavuşan Elif ve Kahraman'ın mutluluğu uzun sürdü mü? Kaderimin Yazıldığı Gün 29. bölümde Meryem dayanamamış, Toprak bebeği eve getirmişti. Herkes hem çok şaşırır, hem de çok sevindi. İbrahim'in kimliğini ve amacını öğrenen Maksut şok olmuştu. İbrahim'le tanışmanın vakti gelmişti. Bebeklerine kavuşan Elif ve Kahraman ise çok mutluydu. Ne var ki Elif her an bebeğini kaybedecekmiş korkusuyla yaşamaktaydı ve içindeki huzursuzluğu atamadı.

MAKSUT İBRAHİM ORTAKLIĞI

Maksut, İbrahim'e ortaklık teklif eder. İkisinin de derdi Elif'ten intikam almaktı. Planlarını yapmaya başladılar. Büyük bir hevesle bebeğin kaybolmasını bekleyen Defne, hayal kırıklığı yaşadı. Ama pes etmeye niyeti yoktu. Kahraman'ı Elif'ten ve bebekten bir gece olsa da ayrı tutmayı başaracaktı. İbrahim ise Maksut'a çok güvenmiyordu. Kendi işini kendi halletmeye karar verdi. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Elif'e ağabeyi olduğunu söyledi, Elif onunla buluşmaya karar verdi ancak bu buluşma hayatını değiştirecekti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler