MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 36. bölümde Defne'den büyük hata

Kaderimin Yazıldığı Gün 36. bölümde Kahraman ile Elif'in yeniden karşılaşması Defne'de panik yarattı. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Defne bunun üzerine attığı her adımda işleri daha da içinden çıkılmaz bir hale soktu. Dizi 22 Eylül Salı akşamı Star Tv'de izleyicilerle buluştu.

Farklı senaryosuyla gönüllerde taht kuran Kaderimin Yazıldığı Gün yeni sezon bölümleriyle ikinci sezonunda da ekranlara damga vurmaya devam ediyor. Adana'nın zengin ailelerinden Yörükhanlar'ın ve sıradan bir yaşamı olan Elif'in yollarının kesişme hikayesini çarpıcı bir şekilde ekrana taşıyan Kaderimin Yazıldığı Gün 36. bölümünde izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşattı. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Elif ve Kahraman arasındaki çatışmanın daha da sertleştiğine tanık olurken, Defne'nin akıl almaz oyunuyla sarsıldı. Defne'nin Elif'e ders vermek için yaptığı plan pahalıya patladı. Başrollerini; Hatice Şendil ve Özcan Deniz'in paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün 36. bölümüyle 22 Eylül Salı akşamı Star Tv'de izleyicilerle buluştu.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 36. BÖLÜM ÖZETİ

Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümünde; Kahraman Elif'le Maksut'u yan yana plan yaparken görmüş, deliye döndü. Bunu pahalıya ödetmekte kararlıdır. Hemen avukatlarını aradı. Ancak alacağı bir telefon bütün planlarını değiştirdi. Elif ise Kahraman'ın duyduklarından habersiz, oğluna kavuşmanın mutluluğu içindeydi. Ne var ki her şey umduğu gibi gitmedi. Öte yandan Ziya ölmemiş ama felç geçirmişti, konuşması çok zayıf bir ihtimaldi. Defne amacına ulaştığını zannediyordu. Ancak bütün yaptığı kötülüklerin bir telefon kaydında saklı kaldığından habersizdi. Kahraman Elif'e çok kızgındı. Toprak'ı ancak onun şartlarında görecekti. İki aşık arasında büyük bir restleşme oldu. Bu arada Elif'in sahtecilikten ağır bir ceza alacağını öğrenen Defne planlarını yaptı bile. Ve Elif göz altına alındı. Kaderimin Yazıldığı Gün 36. bölümünde herkes büyük bir şok yaşadı. Hakimin karşısına çıkan Elif ise çaresizdi. Hapse girerse oğlunu yıllarca göremeyecekti ve bu onu hayli korkutuyordu. Bu arada Maksut Defne'nin Elif'i şikayet ettiğini öğrendi. Deliye döndü. Bir an bile düşünmeden silahı Defne'nin kafasına dayadı; ya şikayetini geri alacaktı Defne, ya da ölecekti. Elif artık sona geldiğinin farkına vardı. Hayatı ellerinden kayıp gitmek üzereydi. Dava karara bağlanmak üzereyken, duruşma salonunun kapısı açıldı. Elif hiç ummadığı bir şeyle karşılaştı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler