MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 37. bölümünde şok karar

Farklı konusuyla dikkat çeken Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümüyle ekranlarda fırtınalar estirmeye devam etti. Merakla beklenen Kaderimin Yazıldığı Gün 37. bölümünde Kahraman, Elif'in kalbini yumuşatacak hamleleri arka arkaya yaptı.

Salı akşamlarının iddialı yapımı Kaderimin Yazıldığı Gün 37. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Heyecan dozunun hergeçen gün daha da yükseldiği dizinin bu haftaki bölümünde sürpriz üstüne sürpriz yaşandı. Yıllardır bir yalan ile yaşadığını öğrenen Yakup, herkesle yüzleşmeye karar verirken; Kahraman oğluna gerçek annesini açıklamaya karar verdi. Ancak Kaderimin Yazıldığı Gün 37. bölümünde Elif ve Kahraman'ın tekrar bir araya gelmesinden korkan Defne ve Maksut'un planları dengeleri alt etti. Başrollerini; Hatice Şendil ve Özcan Deniz'in paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün 37. bölümüyle dün akşam saat 20.00'de Star Tv'deydi!

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 37. BÖLÜM ÖZETİ

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde; Kahraman Elif'i hapse düşmekten kurtarmıştı. Üstelik Toprak'ı da görmesine izin vermişti. Ancak Elif için oğluyla yaşayacağı bu ikinci buluşma o kadar kolay olmayacaktı. Selim de şirkette işe başlamıştı ama Canan'la arası iyi değildi. Canan, resmen Selim'i kovdu ama çok geçmeden patronun kendisi olmadığını anladı. Oğluyla tam olarak hasret gideremeyen Elif'in ise Kaderimin Yazıldığı Gün 37. bölümünde başka planları vardı. Bu plan, Kahraman'ı çok şaşırtacaktı. Ancak onun da sevdiği kadına büyük bir sürprizi olacaktı. Kıymet'in annesi olmadığını öğrenen Yakup ise yıkılmıştı. Herkesle yüzleşmeye karar verdi. Ancak Şükran'ın daha sinsi planları vardı. Elif ve Kahraman'ın aşkı yeni bir sınavla karşı karşıyaydı. Elif kendi içinde aşkıyla savaşırken, Kahraman sabırla bekleyebilecek midir? Yoksa Elif'in bu kayıp iki senede başına gelenleri öğrenebilecek midir? Bu arada Elif ve Kahraman'ın bir araya gelmesinin an meselesi olduğunu düşünen düşmanları da fırsatını kollamaktaydı

Vitrin


En Çok Aranan Haberler