MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 38. bölümde nefes kesen sahne

Farklı konusuyla ilgi odağı olan Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde tansiyon yükseldi. Salı akşamlarının merakla beklenen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün 38. bölümünde Elif ve Kahraman'ın yan yana gelmesine tahammül edemeyen Defne iyice telaşa kapıldı.

Farklı senaryosuyla tüm dikkatleri üzerine çeken Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin son bölümü sürpriz gelişmeleriyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Adana'nın zengin ailelerinden Yörükhanlar'ın küçük oğlu Kahraman ve sıradan bir yaşamı olan Elif'in yollarının kesişme hikayesini çarpıcı bir şekilde ekrana taşıyan Kaderimin Yazıldığı Gün 38. bölümünde heyecan dozu yükseldi; Elif ve Kahraman'ın yan yana gelmesine tahammül edemeyen Defne, ortalığı karıştırdı. İntikam ateşiyla yanan Elif'i ise büyük bir sürpriz ile karşı karşıya geldi. Başrollerini; Hatice Şendil ve Özcan Deniz'in paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümü ile 6 Ekim Salı akşamı saat 20.00'de Star Tv'deydi!

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 38. BÖLÜM ÖZETİ

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde; şirkete gitme kararı alan Elif için Kahraman'a yakın olmak kolay olmayacaktı. Giderek aşkına yenilirken, başına gelenleri Kahraman'a anlatıp anlatmamakta kararsız kaldı. Öte yandan Elif ve Kahraman'ın yan yana gelmesine tahammül edemeyen Defne iyice telaşa kapıldı. Hiç düşünmeden bir plan yaptı ve Maksut'u aramakta gecikmedi. Kıymet'in annesi olmadığını öğrenen Yakup ise Kaderimin Yazıldığı Gün 38. bölümünde bu şoku atlattı ve soluğu şirkette aldı. Kahraman'dan ummadığı bir tepki aldı. Şükran ise Defne'den aldığı paranın keyfini sürecekken evde hiç beklemediği bir manzara ile karşılaştı. Konakta işler karışmak üzeredeydi. Elif intikam ateşinden giderek uzaklaşıp aşkına yenilecekken, karşılaşacağı bir manzara onu deli etmeye yetecekti. Zor olsa da Kahraman'ı unutmaya mecburdu. Selim, Canan'la Yakup'un şirketle ilgili bir konuşmasına kulak misafiri oldu. Duyduklarına inanamadı ve bir an önce işin aslını öğrenmek için harekete geçmeye karar verdi. İçinde büyük bir çatışma yaşayan Elif, Kahraman'a ölesiye kızgındı. Bu arada ummadığı bir serüvene çekildiğinin farkında bile değildi. İçinde kaybolacağı yepyeni bir macera Elif'i beklemekteydi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler