MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 44. bölümde şok gelişme

Kaderimin Yazıldığı Gün bu hafta 44. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. İzleyicilerinin şaşırtıcı anlara tanık olduğu Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüme Maksut'un uyanışı damga vurdu.

Başrollerini Özcan Deniz ve Hatice Şendil'in paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde dengeler alt üst oldu. Bu hafta dizide yine olayların ardı arkası kesilmedi, ekran başındakiler yerinden kalkamadı. Farklı konusu ve güçlü kadrosuyla dizi severleri etkilemeyi başaran Kaderimin Yazıldığı Gün 44. bölümü ile ekran macerasını sürdürdü. Elif'in ellerinden çıkan kurşun sonrası komaya giren Maksut, sonunda kendine geldi ve Elif'le ilgili önemli bir karar aldı. Peki, bu karar neydi? Kaderimin Yazıldığı Gün nefesleri kesecek yeni bölümü ile dün akşam saat 20.00'de Star Tv'deydi!

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 44. BÖLÜM ÖZETİ

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde Kahraman Elif'i ikna edebilecek mi? Kahraman, Elif'in dediklerine inanmamıştır, kıskançlığına verir. Defne'nin bu kadar kötülüğü yapabileceğini de düşünemez çünkü. Defne zor da olsa amacına ulaşmış görünmektedir.Konakta kıyamet koparken, Kıymet de Maksut ve Yakup'un kardeş olduğunu öğrenmiştir. Ne yapacağını şaşırır. Geçmişte yaktığı canlar hesap sorar gibi karşısındadır. Maksut'un ameliyatıysa iyi geçmiştir, sonunda kendine gelir. İlk sayıkladığı isim Elif olur. Elif'le ilgili önemli bir karar alacaktır...Kaderimin Yazıldığı Gün 44. bölümünde Şükran ise Kıymet'i yakın takibe almıştır. Sürekli plan yaparken Yakup'u da idare etmek zorundadır. Yakup'un Maksut'la ilgili planları bir anda başka bir yön alacaktır. Canan'ın kendine aşık olduğunu öğrenen Selim şoktadır. Aysel'le restleşir. Melek'e ulaşamamaktadır. Bu karmaşadan çıkayım derken öğrenecekleri onu çok sarsacaktır. Kahraman Elif'in kızgınlığın geçeceğini ve eve döneceğini hayal etse de, Elif'i ikna etmesi kolay olmayacaktır. Onu yakınında tutacak başka bir yol bulmak zorundadır. Bir karar verir; bunun Elif'le hayatını ne kadar etkileyeceğinin farkında değildir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler