MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 49. bölümünde tansiyon yükseliyor

Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümünde yine entrika yine heyecan var. Final kararı alarak takipçilerini üzeren Kaderimin Yazıldığı Gün'ün yeni bölümünden ilk görüntüler ve detaylar, haberimizde!

Yayınlandığı ilk sezonda büyük ses getiren Kaderimin Yazıldığı Gün 49. bölümü için heyecan dorukta! Yakın zamanda final yapacağı konuşulan dizinin yeni bölümünde yine olayların ardı arkası kesilmeyecek. Antakya'lı köklü Yörükhаn Ailesi'nin biricik oğulları Kahraman ilе sıradan tarım işçisi genç bir kız Elif'in yollarının kesişmesini ekrana taşıyan Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümünde cezaevinden çıkan Defne, yine ne yapıp edip Elif ve Kahraman'ın huzurunu kaçıracak bir hamle yaparak Ece'yi kaçıracak. Durumdan haberi olmayan Elif ise Soner'in markajında! Hatice Şendil, Özcan Deniz, Begüm Kütük, Hakan Meriçliler ve Gün Onat'ın kadrosunda yer aldığı Kaderimin Yazıldığı Gün 49. bölümü bu akşam saat 20.00'de Star Tv'de!

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 49. BÖLÜM ÖZETİ

Kaderimin Yazıldığı Gün'de bu hafta Elif ve Kahraman yeni doğacak bebeklerinin heyecanını yaşamaktadırlar. Ancak Defne yine huzurlarını kaçırmayı başarır. Ece'yi kaçırmıştır... Kahraman şoke olur. Hamileliği zor geçen Elif'ten bunu saklamaya karar verir. Öte yandan Toprak'ı ve Elif'i alamayan Soner çok gergindir. Defne ve Ece'yi gizli bir yere yerleştirir. Defne alacağını almış, gitmek için sabırsızlanmaktadır. Ama Soner'in buna izin vermeye niyeti yoktur...Maksut ve Şükran'ın planlarını öğrenen Saadet yıkılmıştır, Derhal Yakup'u arar. Onlar da bir oyun oynayacaklardır. Kahraman, Defne ve Ece'nin peşine düşer... Kazayı yapan şoför hastanededir, hala uyanmamıştır. Kahraman uyanmasını beklerken, Soner'de şoförün konuşmaması için plan yapmaktadır...Selim'in kendisini aldattığını düşünen Melek ise dönüşü zor bir karar alır. Bu kararından hiç ummadığı bir sebeple vazgeçecektir. Kaderimin Yazıldığı Gün 49. Bölümünfr Elif ise eve sıkışıp kalmıştır. Soner ise Defne'ye oyun oynarken, Elif'e yakın olmaya çalışmaktadır, kararından dönmeye niyeti yoktur. Kahraman Defne'ye ulaşmaya çok yakınken, Soner Elif'in çok yakınındadır.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN'DEN KÖTÜ HABER

İlk sezonunda farklı konusu ve iddialı isimleriyle adından söz ettiren Kaderimin Yazıldığı Gün'ün ikinci sezonunda aynı rağbeti göremeyince, ekranlara veda edeceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Final haberini gazeteci Mesut Yar köşesinden şöyle duyurdu:

"Kaderimin Yazıldığı Gün'de sona gelindi. Dizi iki hafta sonra final yapacak. Açıkçası son dönemde yaşadığı kan kaybına rağmen TV köşelerine birçok konu çıkarmayı başaran dizinin neden bu noktaya geldiği net değil... Ama gerçek olan bir şey var ki, tek başına starların dizi kurtaramadığı bir devre girdik. Ve hikaye artık her şeyden önemli. Ekseninden çıkınca, seyirci refleks olarak "üstü kalsın" diyebiliyor... Sonuç itibarıyla Hatice Şendil, Özcan Deniz ve daha nice parlak ismi kadrosunda bulunduran dizinin kaderinin acıyla noktalandığı gün iki hafta sonra salı gecesi olacak. İlk benden duyun istedim!"

Vitrin


En Çok Aranan Haberler