MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 5. bölümü Star TV'de ekrana geldi

Kaderimin Yazıldığı Gün 5. bölümüyle dün akşam saat 20.30'da Star'da ekrana geldi. Son bölümde Kahraman bebeğin kalp atışlarını duydu.

Kaderimin Yazıldığı Gün dün akşam ekrana çıktı. Begüm Kütük, Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Gürbey İleri'nin rol aldığı Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde Kahraman, bebeğinin kalp atışlarını duydu.

Yeni dizinin oldukça ilginç bir konusu var. Defne'nin çocuğu olmamaktadır. Her yıl buluşulan Antakya'daki nar hasatının ilk günü toplanan ailenin annesinin "İnşallah kendi torunumuzu da görürüz…" cümlesi herkesin canını sıkar. Taşıyıcı anne arayışına giren kayınvalide, Elif'i bulur. Görevi bitince herkesin kendi hayatına devam edeceği düşünülürken, işler planlandığı gibi gitmez.

Dizinin dün yayınlanan bölümünde Kahraman bebeğin kalp atışlarını duydu. Her şey gözünde daha gerçekçi olmaya başladı. Kıymet Hanım ise taşıyıcı anneliğin ortaya çıkmasından dolayı endişe duydu. Her şeyi açıklayan o rapor, Defne'nin elindeydi. Defne etrafında olup bitenlerden kuşku duydu. Elif'in annesi yaşananlardan dolayı vicdan azabı çekip, kendini suçladı. Elif ise annesinin bu sözlerine kahroldu. Yakup, şirket yönetimini ele geçirmenin mutluluğu içindeydi. Kerem'e gittikçe yakınlaşan Yakup'un amacı kestirilemedi. Maksut Defne'ye ulaşmaya oldukça yakındı. Maksut bu yakınlaşmada bir çıkar peşindeydi.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler