MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 50. bölümüyle son kez ekrandaydı

Geçtiğimiz sezona damga vuran Kaderimin Yazıldığı Gün 50. bölümüyle final yaparak dizi severlerin karşısına son kez çıktı. Kaderimin Yazıldığı Gün 50. bölümünde her an heyecanla takip edildi. İşte, Kaderimin Yazıldığı Gün final bölümünde yaşananlar!

Star Tv ekranlarında 1,5 yıldır fırtına estiren Kaderimin Yazıldığı Gün 29 Aralık akşamı yayınlanan bölümüyle ekranlara veda etti. Antakya'lı köklü Yörükhаn Ailesi'nin biricik oğulları Kahraman ilе sıradan tarım işçisi genç bir kız Elif'in yollarının kesişme hikayesini anlatan Kaderimin Yazıldığı Gün 50. bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Peki, Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük, Gül Onat, Hakan Meriçliler, Goncagül Sunar ve Berrin Arıyos gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kaderimin Yazıldığı Gün final bölümünde izleyicileri ne gibi süprizler bekliyordu? İşte, 29 Aralık Salı günü son kez ekrana gelen Kaderimin Yazıldığı Gün final bölümünde yaşananlara dair detaylar!

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 50. BÖLÜM FİNAL ÖZETİ

Kahraman Ece'yi bulmuş ve Defne'yi adalete teslim etmiştir. Ancak alacağı haberle şoke oldu. Elif, Soner'in elinde tutsaktı. Bir an evvel ondan kurtulmanın ve Kahraman'a haber göndermenin yolunu bulmak zorundaydı. Öte yandan Maksut da üst üste aldığı mağlubiyetlerin intikamını alma peşinde, Yörükhanların huzurunu bozmaya yeminliydi. Hayattan hala ders almamıştır, bir hata daha yapmak üzereydi. Ancak bu kez Saadet'i karşısında buldu. Yakup bugüne kadar yanlış tercihler yapmış, hayat ona iyi bir insan olma yolunda fırsatlar çıkardı.. Melek ve Selim herkesi şoke edecek bir karar aldılar. Hayat Müjgan'ın karşısına Elif'i çıkarmış, hep eksikliğini hissettiği ailesine kavuşturmuştu. Kıymet ise bütün bu yaşananlarda en fazla dersi alması gereken kişi olarak, ailenin büyüğü olma yolunda büyük bir adım attı. Hayat, ölümler, kıskançlık ve hırslar, sonu gelmeyen entrikalar, umulmadık ayrılıklar düşünülenin tam tersine, Kahraman ve Elif'i daha da birbirine kenetledi. Artık kocaman bir aile olmuşlardı. Konak'a tekrar huzur gelirken, alacakları kararla herkesi bir kez daha şaşırttı Elif ve Kahraman aşklarının gücüyle kaderlerini baştan yazmayı başardı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler