MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin final tarihi belli oldu

Star TV'nin ilgiyle takip edilen başarılı dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün'ün sezon finali tarihi belli oldu! Özcan Deniz, Hatice Şendil'in başrollerini paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün haziran ayında çekimlere ara verecek.

Salı günlerine damga vuran Kaderimin Yazıldığı Gün sezon finali için geri sayım başladı. Star Tv'nin iddialı yapımlarından olan dizi 9 Haziran'da sezon finali yapacak. Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük Yaşaroğlu'nun paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün 33. bölümüyle sezona ara verecek ve Eylül ayında kaldığı yerden devam edecek. Yapımcılığını O3 Productions'ın üstlendiği dizinin reytingleri alt üst etmesinde oyuncuların yanı sıra konusu yatıyor.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN SON BÖLÜM ÖZETİ

Elif; erken doğum yapmasına rağmen bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alabildi. Kerem'in kendisini öldürtmek istediğini öğrenen Kahraman ise büyük bir şok ve yıkıntı yaşadı. Konakta büyük bir sessizlik hakimken Elif'in çığlıklarını kimse duymadı. Doğum ne yazık ki başlamıştır. Kahraman eve gelir ve karısını baygın buldu ve apar topar hastaneye gittiler.

Kaderimin Yazıldığı Gün 27. bölümünde Meryem Kahraman'ın katili bulduğunu öğrendi. Kahraman ablasına Kerem'in kendini öldürtmek istediğini söyleyemedi. Meryem ise hala Elif'i suçlamaktaydı. Ona acı çektirmeye yemin etti.Toprak bebek dünyaya geldi. Elif ve Kahraman artık çok mutluydu. Defne ve Meryem ise onlara bu mutluluğu fazla yaşatmamaya kararlıydılar. İşbirliği yaptığı gazeteci, Yakup'un başına dert açtı. Yine para istedş. Karı koca bundan kurtulmanın planlarını yaptılar.

Bu arada Defne İbrahim'e resti çekti. İbrahim için de Elif'i ortadan kaldırmanın vakti gelmişti. Maksut hapisten çıkmanın yolunu bulmuştu. Elif'in doğum yaptığını öğrendi ama Kahraman'la evlendiği haberi onu deli etti... Elif'e bir çift lafı olacaktı. Bir müddet için Hatay'a gitmeye karar veren Meryem, planını yapmıştı. Gitmeden önce hastaneye uğrayacaktı çünkü oğlunun kanını yerde bırakmamaya yeminliydi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler