MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün sezon finali bölümünde büyük şok

Star ekranlarının vazgeçilmezi Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümü izleyicilerinin şaşırtan sahneleriyle ekrana geldi. Kaderimin Yazıldığı Gün sezon finali bölümünde en büyük şoku Kahraman yaşadı.

Kaderimin Yazıldığı Gün 34. bölümü izleyicilerine unutulmaz bir final gecesi yaşattı. Yakışıklı oyuncu Özcan Deniz, güzel oyuncu Hatice Şendil ve Begüm Kütük Yaşaroğlu'nun başrolünde oynadığı her bölümü ile olay yaratan Kaderimin Yazıldığı Gün sezon finali bölümüyle ekranlara ara verdi. Dizinin bu sezon finalinde oğlundan daha fazla ayrı kalmaya dayanmayan Elif, Kahraman ve Defne ile karşılaşmak için hazırlıklara başladı. Antakya'nın köklü Yörükhan Ailesi ile sıradan tarım işçisi genç bir kızın kaderin çizdiği yönde kesişen yollarını anlatan Kaderimin Yazıldığı Gün son finale yakışır sahneleriyle 16 Haziran akşamı saat 20.30'da Star ekranlarına geldi.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ

Kaderimin Yazıldığı Gün 34. bölümünde Elif Maksut'la evlenmiş, ama hala oğluna kavuşamamıştı. Maksut'a bir hafta verir; Maksut bir adım atmadığı taktirde, Elif Yörükhanların karşısına çıkacaktı. Kahraman ise tanımadığı ortaklarla imzayı atmış, huzursuzdu. Yakup'u sıkıştırmaya başlar, gizemli ortakla er ya da geç tanışacaktır.Elif her zamanki gibi konağı gözlemekte, bir an oğlunu görme heyecanıyla yanıp tutuşmaktaydı. Toprak hastalandu ve hastaneye kaldırıldu. Elif peşlerinden gitti ama oğlunu göremedi; imdadına yine Maksut yetişti.

Kahraman ve çocuklarla mutlu bir hayat süren Defne, Elif'i gördüğünden şüphelendi ve peşine düştü. Elif ve Defne'nin yüz yüze gelmesi an meselesiydi. Elif oğlunun hasretine dayanamaz, annesinin konağa gitmesini istedi. Sultan konaktan neredeyse kovuldu.. Ama Ziya buna müsaade etmedi. Sultan Elif'in yerine de Toprak'la hasret giderdi. Elif'in hayatta olduğunu öğrenen Kıymet ise Sultanlara gidip hesap sordu. Elif'in Maksut'la evlendiğini duyduğunda şoke oldu.. Kıymet için bu iyi bir haberken, Defne korku içindeydi. Hayalini kurduğu mutluluk başlamadan bitmek üzereydi. Elif'in artık takati kalmamıştı, Maksut da onun üzülmesine dayanamamaktaydıç Elif'i Toprak'ın sünnet düğününe götürmeye karar verdi.. Elif sonunda Yörükhanları karşısına çıkacaktı. Kahraman ise hayatının şokunu yaşamak üzereydi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler