MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Elif gözlerini açtı

Kaderimin Yazıldığı Gün 31. bölümü heyecan dozu yüksek sahneleriyle ekrana geldi. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde kazanın ardından aylar geçmişti.

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümü izleyenleriyle buluştu. Yakışıklı oyuncu Özcan Deniz, güzel oyuncu Hatice Şendil ve Begüm Kütük Yaşaroğlu'nun başrolünde oynadığı her bölümü ile olay yaratan dizinin bu haftaki bölümünde Elif'in kayboluşunun üzerinden aylar geçti, Elif'in kayboluşunu değerlendiren Defne iyice konağa yerleşmeye başladı. Antakya'nın köklü Yörükhan Ailesi ile sıradan tarım işçisi genç bir kızın kaderin çizdiği yönde kesişen yollarını anlatan Kaderimin Yazıldığı Gün 31. bölümü 26 Mayıs Salı akşamı ekranlara geldi.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 31. BÖLÜM ÖZETİ

İbrahim'in hain planı ile vurulan ve Maksut tarafından kurtarılan Elif aylar sonra komadan uyandı. Elif'in ölmediğini düşünen Kahraman Elif'in öldüğü düşüncesine zaman zaman inanıp umudunu kesse de arayışları devam etti. Elif'in yokluğunu fırsat bilen Defne iyiden iyice konağa yerleşirken, Kahraman Elif'in yokluğuyla acı çekmeye devam edecek. Kızının yokluğuyla acı çeken Sultan, tüm olanlardan Kahraman'ın ailesini suçlu tutacak ve Toprağı alıp kendi evine getirdi. Yörükhan ailesi ise torunlarını tabii ki Sultan'a bırakmadı Elif'in yokluğu aileler arasındaki uçurumu daha da arttırırken Kahraman içindeki umutla yeni bir hamle yaptı ve Elif'e ulaşmak için kolları sıvadı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler