MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 8. bölüm Star Tv'de ekrana geldi

Star Tv'nin beğenilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümüyle nefesleri kesti. Kaderimin Yazıldığı Gün 8. bölümdde Kahraman önce Elif'in hastaneye kaldırılması, ardından karısının başından geçenlerle şoke oldu.

Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Gürbey İleri'nin paylaştığıKaderimin Yazıldığı Gün 8. bölümüyle Star Tv ekranlarından izleyicilerle buluştu. Her bölümü heyecanla takip edilen dizi yine izleyicileri koltukları başına kitlemeye devam etti. Dizinin bu bölümünde Kahraman beklemediği sürprizlerle karşılaştı. Elif'in fenalaşarak hastaneye kaldırılması ile ilk şoku yaşayan Kahraman, karısının kaçırıldığı haberiyle ikinci kez şok oldu.Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümüyle 16 Aralık Salı akşamı izleyenlerinin karşısında oldu.

Bebeğin kalp sesini dinlemek için gittikleri hastanede, Elif'in fenalaşması ve Defne'ye babasının düştüğü haberi geldi. Kaderimin yazıldığı Gün 8. bölümde Kahraman ve Kıymet hastanede kaygıyla beklerken, Maksut Defne'yi kaçırdı.

Elif'i geri alabilmek için Defne'yi rehin tutan Kadir Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde kararını vermiştir, Kerem'e babası olduğunu açıklayacaktı. Ancak onların buluştuğunu haber alan Yakup, Kadir'i aradı ve acele görüşmek istedi. Doktor Elif'in Kahraman'ı görmek istediğini haber verdi. Elif bebeği iyi koruyamadığı için üzgündü, düşük ihtimali onu perişan etmişti. Kahraman Elif'e güvendiğini söyledi. Kahraman karışık duygularla Elif'in yanından çıktığında Maksut'un telefonuyla allak bullak oldu. Karısı Maksut'un elindeydi. Kaderimin Yazıldığı Gün 8. bölümde konaktakiler bütün bu olup bitenlerden habersizdiler. Durumdan kuşkulanan Şükran Aysel'e Halil'i arattı fakat Halil sır vermedi.

Kıymet, konağa döndüğünde Elif'in yokluğuna bahane olarak, Defne'nin babasına bakmak için bir süre yalıda kalacağı yalanını uydurdu. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde lojistik işine güvenen Yakup ise Kadir'e yeni bir teklifle gitti. Aklı bir yandan hastanede, bir yandan Defne'de olan Kahraman Maksut'un izini sürmeye başladı. Elif ve bebek hayata tutunmaya çalışırlarken zamana karşı bir yarış başladı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler