MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Kahraman vuruldu

Kaderimin Yazıldığı Gün 40. bölümü yayınlandı. Her hafta nefes kesen sahneleriyle ekrana bağlayan dizinin son bölümünde heyecan doruktaydı. İzleyicileri yine çok şaşırtan Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümü ve tüm gelişmeler haberimizde..

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 40. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Kaderimin Yazıldığı Gün'ün ekrana gelen son bölümünde heyecan yine dorukta noktadaydı! Salı akşamlarının fenomen dizisinin 40. bölümünde yıllar sonra bir araya gelen Kahraman ve Elif aşkı yine yeni bir sınav vermek zorunda kaldı. Elif'e saplantılı bir şekilde aşık olan Maksut, artık çok daha tehlikeli bir hale gelmişti. Bu tehlikenin farkında olan Elif , Kahraman'ın hayatı için onu görmemeye razıydı ancak Kahraman'ın bu aşktan vazgeçmeye hiç niyeti yoktu. Olayız geçen bir haftanın yaşanmadığı dizinin bir diğer kötü karakteri Defne ise bu kez hesap vermek zorunda kaldı. Başrollerini; Hatice Şendil ve Özcan Deniz'in paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün son dün akşam saat 20.00'de Star Tv'deydi!

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 40. BÖLÜM ÖZETİ

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde; Elif'in Maksut'tan çok korktuğunu anlayan Kahraman yeni bir plan yaptı. Ne yapıp edip Elif'le görüşecekti. Elif ise Kahraman'ın hayatı için onu görmemeye razıydı. Evde kumpas peşinde olan Şükran Defne'nin yine bir şeylerin peşinde olduğunun farkındaydı. Bunu öğrenmenin bir yolunu arar. Aslında çözüm çok yakınındadır. Kahraman'la Elif'in arasına girmeyi bir türlü beceremeyen Defne artık son kozlarını kullanmaya karar verdi. Bu aşkı bitirmek için Maksut'a yine yardım etti; çünkü Elif'ten kurtulmanın başka yolu yoktu. Kahraman tarafından yine onay almayan Yakup ise artık iyice zıvanadan çıktı. Yaşadıklarından ders almamıştı belli ki, kardeşini yok etme uğruna geri dönülmeyecek bir adım attı. Defne Elif'i alt etmekle uğraşırken, kader de ona oyun oynamaya devam etti. Kaderimin Yazıldığı Gün 40. bölümünde Kahraman'ın eline öyle bir şey geçer ki, Defne'nin hesap vermesi hiç de kolay olmayacaktı. Maksut ise artık sona gelmekteydi, gözünü karartmıştı. Ya Elif'le bir hayat kuracaktı ya da hiç. Bu uğurda yaktığı can umurunda bile olmayacaktı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler