MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Kahraman'a büyük şok

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümüyle yine nefesleri kesti. Star Tv'nin farklı konusu ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizisinin 39. bölümünde Kahraman büyük bir şok yaşadı. İşte, Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde yaşananlar!

Her hafta büyük bir merakla beklenen ve izlenen Kaderimin Yazıldığı Gün'de bu hafta tüm dengeler alt üst omak üzereydi. Adana'nın zengin ailelerinden Yörükhanlar'ın küçük oğlu Kahraman ve sıradan bir yaşamı olan Elif'in yollarının kesişme hikayesini çarpıcı bir şekilde ekrana taşıyan Kaderimin Yazıldığı Gün 39. bölümüyla ekran macerasını sürdürdü. Olaysız geçen bir haftanın olmadığı dizinin ekrana gelen son bölümünde süpriz gelişmeler arka arkaya geldi: Defne ile barıştıklarını düşünen Kahraman büyük bir şok yaşadı. Maksut'un Kahraman'a birşey yapmasından korkan Elif, büyük bir pişmanlık yaşadı.Başrollerini; Hatice Şendil ve Özcan Deniz'in paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün 39. bölümü dün akşam saat 20.00'de Star Tv'deydi!

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 39. BÖLÜM ÖZETİ

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde; Kahraman Elif'ten gerçek duygularını öğrenmeye kararlıdır. Alaçatı'da, herkesten uzaktayken, konuşmanın zamanı gelmiştir artık. Ama Elif için bu o kadar kolay olmayacaktır. Öte yandan Maksut deli gibi Elif'le Kahraman'ı aramaktadır. Elif'i kaybetmeye niyeti yoktur. Bunun için gözünü karartmıştır; Kahraman'ı bekleyen büyük tehlikeden kimsenin haberi yoktur. Defne'nin ümitleriyse giderek tükenmektedir. Kahraman'ı en zayıf noktasından vurmaya karar verir. Akıl hocası her zamanki gibi Kıymet'tir. Ancak karşılaşacakları bir durum bütün hesaplarını alt üst edecektir. Kaderimin Yazıldığı Gün 39. bölümünde; Şükran ise bu karmaşanın içinde Yakup'u aramaktadır. Üstelik ortaya büyük bir sır bomba gibi düşmüştür. Herkes Yakup'un gerçek annesinin kim olduğunu merak etmektedir. Konakta suların bir müddet daha durulmayacağı aşikardır. Kahraman ve Elif için kader yine ağlarını örmektedir. Ama Kahraman bu kez kadere teslim olmayacaktır. Oyunu kurallarına göre oynamaya karar verir. Maksut'u kesinlikle alt etmeye yemin eder.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler