MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde kahreden ayrılık

Kaderimin Yazıldığı Gün 30. bölümü heyecan dozu yüksek sahneleriyle ekrana geldi. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde kaza geçiren Elif bilinmeze doğru sürüklenirken, Defne konağa geri döndü.

Merakla beklenen Kaderimin Yazıldığı Gün 30. bölümüyle izleyicilerinin nefeslerini kesti.Antakya'nın köklü Yörükhan Ailesi ile sıradan tarım işçisi genç bir kızın kaderin çizdiği yönde kesişen yollarını anlatan dizi sürpriz gelişmeleriyle devam etti. Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük'ün paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde İbrahim'le buluşmaya giden Elif, ne yazık ki geride Kahraman'ı ve bebeğini bırakarak bir bilinmeyene sürüklendi. Kahraman düştüğü ateş çemberinini içinde ne yapacağını şaşırdı. Kaderimin Yazıldığı Gün 30. bölümüyle 19 Mayıs Salı akşamı ekranlara geldi.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 30. BÖLÜM ÖZETİ

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümündeElif'in kaybolması sonucunda arama kurtarma çalışmaları devam ederken, İbrahim ve Defne zaferlerinin tadını çıkarmaktaydı. Defne fırsatı değerlendirdi, resmen Konak'a yerleşti. İbrahim ise kısa sürecek intikam zaferiyle mutluydu. Bu sırada yeni evine taşınan Maksut'un davranışları Veysel'in dikkatini çekti Neyin peşinde olduğunu öğrenmeye kararlıydı. Sultan kızının emaneti Toprak'ı Yörükhanlara bırakmamaya yeminlidir. Kıymet'le aralarında kıyasıya bir savaş başladı.

Kahraman herkesin aksine Elif'in ölmediğine inanıyordu. Maksut'un evini bulur, yakasına yapıştı ama Maksut Elif'ten haberi olmadığını söyledi. Oysa gerçek bambaşkaydı. Elif'in kaybolmasının ardındaki gerçek Maksut'un iki dudağı arasındaydı.

Zaman geçti ancak Elif hala yoktu... Kaderimin Yazıldığı Gün 30. bölümde Ziya ve Kıymet Kahraman'ı Elif'in öldüğüne ikna etmeye çalıştı, mevlidi okundu. Ne var ki Kahraman hala karısının bir yerlerde nefes aldığına inanmaktaydı. Bu sırada bir mucize gerçekleşmek üzereydi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler