MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde konak yandı

Star Tv ekranlarının iddialı yapımı Kaderimin Yazıldığı Gün 42. bölümüyle devam etti. Kahraman ve Elif'in eski günlere döndüğü Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde, gözü dönen Defne, yalıyı yaktırdı.

Farkı konusuyla izleyicilerini ekrana kilitleyen Kaderimin Yazıldığı Gün 47. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Taşıyıcı anneliği konu alan ancak gerçek bir aşk hikayesine dönüşen dizinin son bölümünde tansiyon yükseldi. Konağa gelen imzasız tehdit mektupları, Yörükhanlarda büyük bir paniğe neden oldu. Bu mektup sonrasında Kahraman kritik bir karar almak zorunda kaldı. İlk sezonda olduğu gibi ikinci sezonda da sürpriz gelişmeleri ve çarpıcı sahneleriyle dizi severlerin karşısına çıkan, başrollerini; Hatice Şendil ve Özcan Deniz'in paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün 42. bölümü dün akşam saat 20.00'de Star Tv'deydi!

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 42. BÖLÜM ÖZETİ

Kahraman ve Elif aşklarına güvenerek bir araya gelmeyi başarmışlardı. Aşk kazanmıştı sonunda. Maksut ise komadaydı. Elif'in ona sıktığı kurşun bir çok hayatın kesişmesine sebep olacaktı. Defne ise Elif'e karşı yine yenilmişti. Üstelik Elif ve Kahraman hala resmi olarak evliydiler. Ama pes etmek de Defne'nin kitabında yazmazdı. Müjgan ve Celal'in arkadaşlığı giderek ilerlerken, Kahraman onlardan önemli bir konuda yardım istedi. Elif bunu duyunca şaşkına dönecekti. Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümüne damga vuracak bir diğer olay Kıymet'in karşısına çıkacak olan isimdi. Geçmişte yaptıklarının hesabını verme zamanı gelmişti. Elif ve Kahraman aşklarını doyasıya yaşarken, imzasız tehdit mektupları Yörükhanlarda büyük bir paniğe yol açtı. Yakup işi araştırmaya başlar ama tabii ki sorunu yine Kahraman'ın çözmesi gerekecekti. Olaylar giderek büyürken, Kahraman kritik bir karar almak zorunda kalacaktı. Konakta hayat yepyeni bir serüvenin eşiğindeydi artık.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler