MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümü ekrana geldi

Ekranların sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümü salı akşamı ekrana geldi. Son bölümde Maksut Elif'i elde etmek için Defne'yi kaçırdı, Elif ile Defne'nin takas yapılmasını istedi.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 7. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Salı akşamlarının heyecanlı dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde büyük bir sır ortaya çıktı. Açığa çıkan bu sır Defne'yi oldukça üzdü. Defne, öğrendiği bu bilgiyle düşüncesiz kararlar verdi. Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük Yaşaroğlu'nun paylaştığı dizi Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümü salı akşamı 20.30'da izleyici karşısına çıktı. Son bölüm her zaman olduğu gibi soluksuz izlendi.

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde bebeğin kendisinden olmadığını öğrenen Defne, hayatının en zor ve acımasız kararını verdi. Çocuğun doğmamasını isteyen Defne bu amaçla bir plan yaptı ve çocuğun düşmesi için bir karışım hazırlattı. Bebeğin düşmesini sağlayacak bir ilaçla bebek artık hayatlarında olmayacak ve Elif bu evden gidecekti.

Karısının planından habersiz olan Kahraman ise, Meryem'i rahatsız eden bir adamın izini sürdü. Bu arayış sonunda öldü diye bildiği Kadir'le karşılaştı. Yörükhan Ailesi'nin yıllardır sakladığı bu sır ortaya çıktı. Bir tarafta babasız ve kocasız kalan ablası ve yeğeni, diğer tarafta abisi Yakup ve babası Ziya. Kahraman sonucu ne olursa olsun bu sırrın hesabını sordu.

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde diğer tarafta ise, herkese varlığını unutturan Maksut, Defne'yi kaçırdı. Sevdiği, hayattaki tek aşkı Elif'e kavuşmak için yapması gereken tek şey kaldı. Kahraman'ı arayıp, takas yapmayı önerdi. Defne'ye karşılık Elif'i almayı amaçlayan Maksut'un bu girişimine Kahraman ne yapacaktır? Kimi seçecektir? Bu soruların cevabı dün yayınlanan 7. bölüm ile ortaya çıktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler