MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümü ekrana geldi

Ekranların sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde heyecanlı anlar yaşandı. 6. bölümde verilen davette herkesin gözü Elif'teydi. Bu durum kıskançlıklara yol açtı.

Star Tv'de yayınlanmaya başladığı ilk günden beri gündemde yer edinen dizi Kaderimin Yazıldığı Gün 6. bölümle ekrana geldi. Özcan Deniz'in oyunculuğuyla kendinden söz ettiren sevilen dizinin bu haftaki bölümü seyirciyi ekran başına kitledi. Kaderimin Yazıldığı Gün 6. bölümünde Defne acı gerçeği öğrendi. Son bölüm 20.30'da ekrana geldi.

Çocuğunun olamayacağını öğrenen Defne bu haberle kahroldu, hemen Kıymet'in yanına gitti. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Defne'nin yalancı hamileliğini öğrenen Kahraman, karısına şevkatle yaklaştı. Bu kötü haberden sonra onu daha fazla üzmek istemedi.

Yaşanan bu olayların farkında olmayan Elif, bebekten sonraki hayatını düşündü. Kardeşinin annesinin hayatı kendisine bağlıydı. Acaba bu hayat nasıl devam edecek merak konusu oldu. Şirketteki yükselişinden sonra kendisini her konuda üstün ve söz sahibi gören Yakup, karısıyla birlikte bir davet verdi. Kendini prenses gibi gören Şükran, düzenlediği bu özel geceye sürpriz bir ismi davet etti. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Şükran'ın davet ettiği isim Elif olur. Güzelliği ve zarifliğiyle herkesin dikkatini çeken Elif, kıskançlıklara yol açtı. Kıymet ve Defne arasındaki çatışmalar, Yörükhan konağındaki işleri değiştirdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler