MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde Defne köşeye sıkıştı

Star Tv'nin sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün 43. bölümü ile ekranlardaydı. İzleyicilerin her hafta nefes kesen sahnelere tanık olduğu Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde Defne, bu kez köşeye skıştı.

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün 43. bölümü ile devam etti. Yeni sezonda da iddiasını koruyan dizinin son bölümünde konakta gerilim yükseldi, olayların arı arkası kesilmedi. Ailesini korumak isteyen Kahraman'ın Defne'yi eve getirmesiyle şok olan Elif, hiç istememesine rağmen durumu kabullenmek zorunda kaldı. İki kadının aynı evde kalması, uzun süredir gizli kalmış sırların ifşa edilmesini sağlayacaktı. Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük Yaşaroğlu'nun üstlendiği ekranların vazgeçilmez dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümü sürprizlerle dolu gelişmeleri, olaylı sahneleriyle 10 Kasım Salı akşamı saat 20.00'de Star Tv'deydi!

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 43. BÖLÜM ÖZETİ

Kaderimin Yazıldığı son bölümünde; Defne ve Ece'nin eve gelmesine şoke olan Elif, mecbur durumu kabul etti. Kahraman ise onun ne kadar üzüldüğünün farkındaydı.. Ama başka çaresi yoktu. Defne ise zaferinden çok memnundu. Öte yandan Saadet Yakup'un yardımını kabul etti. Maksut ameliyat olacaktı. Ana oğul giderek yakınlaşmaktaydu. Köşeye sıkışan Kıymet Şükran'a yakalandı. İkili Saadet'i alt etmek için uğraşırken, Kıymet öğreneceği gerçekle şoke olacaktı. Konakta sular bir türlü durulmamaktaydı. Defne planını ince ince işlerken, açık vermekten kurtulamadı. Elif onu çoktan göz hapsine almıştı. Kaderimin Yazıldığı son bölümünde Selim ve Melek'in arası ise Canan yüzünden açılmıştı. Selim Canan'dan hesap soracaktı. Ama onu zor günler beklemekteydi. İki ateş arasında kaldığını öğrendi ve çok önemli bir karar aldı. Kahraman bir yandan ailesini korumaya çalışırken, hisseleri Maksutlardan geri almayı başardı. Celal'le çok güzel bir plan yaptılar. Ne kadar kızgın olsa da Elif'e aşkı her şeyden kuvvetliydi. Ona çok güzel bir sürpriz yapmaya hazırlandı. Elif ise Defne'den iyice şüphelenmeye başlamıştı. Görüp duydukları karşısında şoke olacaktı. Artık Defne'nin yaptıklarını ifşa etme vakti gelmişti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler