MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kalbim Ege'de Kaldı 1. bölümü Kanal D'de yayınlandı

Yeni Ege dizisi Kalbim Ege'de Kaldı ilk bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Kanal D'nin iddialı yeni dizilerinden Kalbim Ege'de Kaldı 1. bölümü 24 Haziran Çarşamba günü saat 20.00'de yayınlandı.

Ekranların keyifli yeni yaz dizisi Kalbim Ege'de Kaldı 1. bölümüyle izleyicilerine ve ekranlara "merhaba" dedi. Alper Saldıran, Oya Unustası, Eren Hacısalihoğlu, Celile Toyon, Şerif Erol, Aslı Omağ, Şebnem Doğruer, Serhat Özcan gibi isimlerin yer aldığı Kalbim Ege'de Kaldı renkli sahneleriyle yayınlandı. Birbirinden zıt iki genç; Zeliş ve Mustafa'nın kesişen yollarını, iki düşman ailenin yakınlaşmak zorunda kalmalarını anlatan Kalbim Ege'de Kaldı ilk bölümü 24 Haziran Çarşamba günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarına geldi.

KALBİM EGE'DE KALDI 1. BÖLÜM ÖZETİ

Kalbim Ege'de Kaldı ilk bölümü birbirine tamamen zıt iki kutup Zeliş ve Mustafa'nın yollarının kesişme hikayesiyle başladı. Bu iki ismin ortak olduğu tek nokta Iraz Nene'nin planıyla hikaye başladı Kalbim Ege'de Kaldı genel konusu; Iraz Nene, 1970 Yılı Gediz Depremi'nde iki tane kız çocuk evlat edinir. Kızları büyüyünce iki delikanlı ile evlendirir. Ancak iki bacanak, günün birinde birbirlerine düşman olurlar. Nedeni ise paradır. Kalbim Ege'de Kaldı 1. bölümünde Iraz Nene bu düşmanlığa son verecek bir fikir bulur ve macera başlar; bu, iki düşman ailenin çocukları olan Zeliş ve Mustafa'nın evlenmesi düşmanlığa son verecektir. Iraz Nene, böylece tüm mirasını da Zeliş ve Mustafa'ya bırakacaktı. Formalite evliliği yapan Zeliş ve Mustafa, başlarda boşanmak için ellerinden geleni yapsalar da zaman geçtikçe ikili arasında başlayan aşk, her şeyin gidişatını bir anda değiştirecekti.

KALBİM EGE'DE KALDI OYUNCULARI

Alper Saldıran-Mustafa

Kalbim Ege'de Kaldı dizisinin yakışıklısı Mustafa, Kürük Ali ile Emine'nin 28 yaşındaki oğludur. Ailenin tek erkek çocuğudur. Mustafa serseri ruhlu, hayta, çapkın ve fena halde yakışıklı bir adamdır. Mustafa'nın en iyi bildiği şey kadınlardır. Çevresinde aşk doktoru diye nam salmışlığı bile vardır. Zeki bir adamdır Mustafa ama Kitap okumaz, film seyretmez, politikadan anlamaz ve haliyle biraz cahildir. Nasıl ki Mustafa Zeliş'i bambaşka bir kadın haline getirecek, o da Zeliş sayesinde değişecek, sürdürdüğü hayatın manasızlığının farkına varacak, adam olmaya karar verecektir.

Oya Unustası-Zeliş

Kalbim Ege'de Kaldı dizinin erkek fatması Zeliş, Gıpgıp Osman'la Hatice'nin 25 yaşındaki kızıdır. Zeliş gözlüklü, pek alımlı olmayan, sarsak, biraz da erkek gibi bir kızdır. Son derece zekidir, zehir gibi cin fikirlidir ve çok çalışkandır. Kadın-erkek ilişkilerinde hiç başarılı değildir. Zeliş, umutsuz bir şekilde patronu Yaman Eryaman'a aşıktır. Aksi ve inatçıdır. Son derece şefkatli ve iyi bir kız olmasına karşın, empati yeteneğinden yoksundur. Kibirlidir, aptal insanlara tahammül edemez. Kıt zekalarıyla alay eder.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler