MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kalbim Ege'de Kaldı 10. bölümü hüzne boğdu

Ege dizisi Kalbim Ege'de Kaldı son bölümü 26 Ağustos Çarşamba akşamı ekrana geldi. Kısa sürede ilgi odağı olan Kalbim Ege'de Kaldı 10. bölümünde bu kez hüzün vardı. Sürpriz bir ismin de kadroya dahil olduğu Kalbim Ege'de Kaldı 10. bölümü 26 Ağustos Çarşamba yayınlandı.

Renkli yaz dizisi Kalbim Ege'de Kaldı 10. bölümünde bu kez izleyicileri, hüzün ve gözyaşı bekliyordu. Yayınlandığı günden bu yana renkli sahneleriyle izleyicilerine keyifli anlar yaşatan Kalbim Ege'de Kaldı dizisinin dün akşam ekrana gelen son bölümünde iki düşman aile ortak bir acı yaşadı. Tekneyle açılan ancak haber alınamayan Zeliş ve Mustafa'nın akıbeti ne olmuştu? Alper Saldıran ve Oya Unustası'nın başrollerini paylaştığı, Limon Film'în yapımcılığını üstlendiği Kalbim Ege'de Kaldı 10. bölümü hüzünlü sahneleriyle 26 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarına geldi.

KALBİM EGE'DE KALDI 10. BÖLÜM ÖZETİ

Kalbim Ege'de Kaldı 10. bölümünde; Yaman ile tekneye açılan Zeliş ve onların peşinde düşen Mustafa'dan hala haber yoktu. Yangından korkan Yaman, Zeliş ve Mustafa kendilerini denize atmıştı. Ancak, üçlüden haber alınamaması üzerine Sahil Güvenlik hareket geçti ve aramalara başladı. Çocuklarının kaybolduğunu öğrenen Gıpgıp'lar ve Kürük'lerde acılı bekleyiş başlamıştı. Cabbar kimseyi dinlemedi ve kız kardeşini aramak için kolları sıvadı ancak kendi başını da derde soktu. Çocuklarını merak eden sadece Gıpgıp'lar ve Kürük'ler değildi elbette.Kalbim Ege'de Kaldı son bölümünde köyün kibirli, öfkeli, zengin bir misafiri vardı; Yaman'ın annesi Müzeyyen. Müzeyyen, oğlunun kaybolma acısını köylülerden çıkarmak isteyince olaylar iyice karıştı. Oysa o sırada Mustafa, Zeliş ve Yaman bir kıyıya vurmuşlardı, iyilerdi. Ancak çıktıkları yer bir adaydı. Aralarında olan onca şeyden sonra Mustafa, Zeliş ve Yaman ıssız bir adada, kalınca ortalık fena karıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler