MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kalbim Ege'de Kaldı son bölümde boşanma şoku

Kalbim Ege'de Kaldı son bölümü bu kez hüzne boğdu. Dizinin 2 Eylül Çarşamba akşamı ekrana bölümünde Zeliş ve Mustafa arasındaki ipler kopmak üzereydi. Kalbim Ege'de Kaldı dizisinin ekrana gelen 11. bölümünde Yaman'ın tuzağına düşen ikili ayrıldı mı?

Kanal D'nin yaz sezonunda başlayan dizisi Kalbim Ege'de Kaldı son bölümünde boşanma krizi çıktı. Yayınlandığı günden bu yana izleyicilere keyifli dakikalar yaşatan dizinin bu bölümünde Zeliş, şok bir kararla boşanmak istediğini açıkladı. Zeliş'in boşanma kararı, Kalbim Ege'de Kaldı 11. bölümünde Mustafa'yı gözyaşlarına boğdu. Alper Saldıran ve Oya Unustası'nın başrollerini paylaştığı, Limon Film'în yapımcılığını üstlendiği Kalbim Ege'de Kaldı son bölümü sürpriz kararları, şaşırtan ve merakta bırakan sahneleriyle 2 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında yayınlandı.

KALBİM EGE'DE KALDI 11. BÖLÜM ÖZETİ

Kalbim Ege'de Kaldı son bölümünde Mustafa, Yaman'ın kötü biri olduğuna artık emindi ve bunu kanıtlamak için elinden geleni yapacaktı. Yaman ise Mustafa'nın onu takip ettiğini anladı ve ona çok kötü bir oyun oynadı. Mustafa, Zeliş'e olanları kanıtlamak isterken Zeliş'i sonsuza kadar kaybetmekle burun buruna geldi. Mustafa'nın Yaman'ı gözaltına aldırması Zeliş için bardağı taşıran son damla oldu. Kalbim Ege'de Kaldı 11. bölümünde Zeliş ve Mustafa boşanmanın eşiğine geldi, hatta Zeliş bununla da kalmaz ve tam da Yaman'ın istediği gibi onun kucağına düştü. Bu olanlardan sonra her şey bitmiş gibi gözükse de asıl olaylar şimdi başlayacaktır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler