MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kalbim Ege'de Kaldı 15. bölümde nefes kesen son sahne

Kalbim Ege'de Kaldı son bölümü ile ekran başındakileri şaşırtmayı başardı. Daha önce final yapacağı iddia edilen Kalbim Ege'de Kaldı 15. bölümünde diziye dahil olan yeni isim ortalığı karıştırdı. İşte, Kalbim Ege'de Kaldı son bölümde yaşananlar!

Sevilen Ege dizisi Kalbim Ege'de Kaldı 15. bölümüyle yeni gününde kaldığı yerden devam etti. Yaz sezonunda başlayan ve çarşamba günleri ekrana gelen dizinin yeni yayın gününde ekrana gelen bölümünde sürpriz gelişmeler vardı. Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, kadrosunda Alper Saldıran, Oya Unustası, Eren Hacısalihoğlu, Celile Toyon, Şerif Erol, Aslı Omağ, Serhat Özcan, Süha Çağrıcı, Nehir Akkoç, Lemi Filozof, Neşem Akan,Yeliz Akkaya, Selin İleri, Özge Sarıtaş, Leyla Göksün, Onur Özaydın, Ceylin Yüksek, Yağız Yeşiltepe, Atilla Karagöz, Deniz Yağcı, Yiğit Pembe, Yiğit Gültekin'in yer aldığı sevilen dizi Kalbim Ege'de Kaldı 15. bölümünde Mustafa'nın ortaya çıkan eski aşkı ortalığı karıştırdı. Renkli Ege 4 Ekim Pazar akşamı saat 20.00'de 15. bölümü ile Kanal D'deydi!

KALBİM EGE'DE KALDI 15. BÖLÜM ÖZETİ

Kalbim Ege'de Kaldı son bölümünde; Zeliş'le Mustafa'nın hayalleri, birden bire çıkıp gelen Türkan ve Tamer yüzünden suya düştü. Zeliş'le Mustafa, mutluluğa bir adım kala bu kez de başka bir engelle karşılaştı. Fakat bu sefer ki engel, kolay aşabilecekleri türden değildi. Mustafa, bir tarafta çocuğunun babasının olduğunu iddia eden Türkan, bir tarafta da her şeyi arkasında bırakıp kaçıp gitmek için kendisini bekleyen Zeliş arasında kalakalmıştı. Genç adamın, babalık testi yaptırmaktan başka çaresi yoktu. Testin sonucu, hem Zeliş'le Mustafa'nın kaderini, hem de Mustafa'nın bundan sonraki hayatını belirleyecekti. Testin hayati önemini kavrayan tabi ki yalnızca Mustafay'la Zeliş değildi. Yaman da her şeyin farkındaydı. Yaman'ın olaya dahil olması, Mustafa ile Zeliş'in hayatını değiştirmeye yetti mi, bunu iki sevgilinin birbirine olan güveni belirleyecekti.

KALBİM EGE'DE KALDI'DA YENİ OYUNCU

Kalbim Ege'de Kaldı dizisinde bir yeni gelişme ise kadroya dahil olan isim oldu. Birbirine düşman iki ailenin çocuklarının ninelerinin mirasını elde edebilmek için çevirdikleri oyunları, tatlı-sert çatışmalarını komik bir dille ekrana taşıyan Kalbim Ege'de Kaldı kadrosuna son olarak Deniz Arna katıldı. 4 Ekim Pazar akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde izleyeceğimiz oyuncu, Mustafa'nın eski sevgilisi Türkan karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler