MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölümde sürpriz isim

Sevilen Ege dizisi Kalbim Ege'de Kaldı 16. bölümü yenilenen kadrosuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayın saati değişen, sürprizlerin yaşanacağı Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte, yanıtı!

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen Ege dizisi Kalbim Ege'de Kaldı 16. bölümü içim heyecan dorukta! Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Eray Koçak'ın yaptığ sevilen dizisi 'Kalbim Ege'de Kaldı' yeni bölümleriyle devam ediyor. Eğlenceli senaryosu, genç ve deneyimli isimlerden oluşan kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizi 16. bölüm fragmanıyla meraklandırdı. Başrollerini Alper Saldıran, Oya Unustası, Eren Hacısalihoğlu, Celile Toyon, Şerif Erol, Aslı Omağ, Serhat Özcan, Şebnem Doğruer ve Lemi Filozof gibi isimlerin paylaştığı Kalbim Ege'de Kaldı'nın bu akşam ekrana gelecek bölümünde en çok merak edilen konu: Mustafa'nın ortaya çıkan çocuğu kabul edip etmeyeceği.

Kanal D ekranında yayınlanan Kalbim Ege'de Kaldı için sürpriz bir değişiklik kararı alındı. Daha önce yayın tarihinin değiştirilmesiyle süpriz yaşatan dizinin yayın saatinde de değişiklik yaşandı.Kalbim Ege'de Kaldı 16. yeni bölümü ile 18 Ekim Pazar günü saat 22.00'de Kanal D ekranında.

KALBİM EGE'DE KALDI 16. BÖLÜM ÖZETİ

Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölümünde; Mustafa ve Zeliş'in aşkı önlerine çıkan çocuk engeliyle sekteye uğramıştır. Fakat Mustafa'nın bu işin peşini bırakmaya asla niyeti yoktur. Torun sahibi olduklarına inanan Kürükler, sünnet düğünü için hazırlanmaktayken, Gıpgıplar da Kürüklerin içinde bulundukları durumla eğlenmektedir. Oysa her iki ailenin de başlarına geleceklerden haberleri yoktur. İki düşman ailenin, Iraz nenenin çatısı altında geçirecekleri gece çıkan curcuna iki taraf için de zor geçecektir. Mustafa ve Zeliş kavuşmasına sıcak bakmayan aileler için, bu gece onları bekleyen sürprizler vardır. Yaşanan sıkıntıların çözümü ise hiç beklemedikleri bir yerden gelecektir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler