MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kalbim Ege'de Kaldı 2. bölüm boşanma yarışı

Ekranlara yeni bir soluk getiren Kalbim Ege'de Kaldı son bölümüyle 1 Temmuz akşamı Kanal D ekranlarına geldi. Evlilik oyunu içine düşen Zeliş ve Mustafa, Kalbim Ege'de Kaldı 2. bölümünde kendilerini bu kez boşanma yarışı içinde buldu.

Kanal D ekranlarının yeni Ege dizisi Kalbim Ege'de Kaldı son bölümü eğlenceli sahneleriyle ekrana geldi. Bir tarafta erkek Fatma Zeliş, diğer tarafta kadınların gözbebeği Mustafa... Iraz Nene'nin oyununa gelip mirasını alabilmek için evlenen ikili dizinin bu bölümünde artık oyuna gerek kalmadığını düşünüp boşanmak istedi ancak sürprizlerin eksik olmayacağı Kalbim Ege'de Kaldı 2. bölümünde bu plan da gerçeğe dönüşemedi! Çünkü boşanma davasını açan taraf mirası kaybedecekti. Alper Saldıran, Oya Unustası, Eren Hacısalihoğlu, Celile Toyon gibi isimlerin yer aldığı Kalbim Ege'de Kaldı 2. bölümüyle 1 Temmuz akşamı saat 20.30'da Kanal D de yayınlandı.

KALBİM EGE'DE KALDI 2. BÖLÜM ÖZETİ

Kalbim Ege'de Kaldı son bölümünde; Iraz Nene'nin oyununa gelip mirasını alabilmek için evlenen Mustafa ve Zeliş çifti bu kez boşanmak için kolları sıvadı. Birbirlerinden nefret ediyor gibi görünen çift Kalbim Ege'de Kaldı 2. bölümünde "Ben boşarım" iddiasıyla yarışırken, Iraz Nene'nin yeni planıyla bambaşka bir oyunun içinde buldular kendilerini. Çünkü; boşayan taraf mirastan men olacak, diğer taraf mirası kazanaktır. Iraz Nene'nin bu şartı; Kalbim Ege'de Kaldı son bölümünde yeni bir oyunun başlamasına neden oldu ve ikilinin oyunu daha da büyüdü.

KALBİM EGE'DE KALDI KONUSU

Kalbim Ege'de Kaldı; Birbirine tamamen zıt iki kutup Zeliş ve Mustafa'nın tek ortak noktaları Iraz Nene'nin planıyla başlayan evlilik oyunlarını analtmaktadır. Iraz Nene, 1970 Yılı Gediz Depremi'nde iki tane kız çocuk evlat edinir. Kızları büyüyünce iki delikanlı ile evlendirir. Ancak iki bacanak, günün birinde birbirlerine düşman olurlar. Nedeni ise paradır. Iraz Nene'nin bu düşmanlığa son verecek bir fikri vardır; bu, iki düşman ailenin çocukları olan Zeliş ve Mustafa'nın evlenmesidir. Iraz Nene, böylece tüm mirasını da Zeliş ve Mustafa'ya bırakacaktır. Formalite evliliği yapan Zeliş ve Mustafa, başlarda boşanmak için ellerinden geleni yapsalar da zaman geçtikçe ikili arasında başlayan aşk, her şeyin gidişatını bir anda değiştirecektir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler