MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kalbim Ege'de Kaldı 5. bölümde yeni bir aşk

Keyifli Ege dizisi Kalbim Ege'de Kaldı son bölümü sürpriz gelişmeleriyle 22 Temmuz Çarşamba akşamı izleyicilerinin karşısına çıktı. Kısa sürede ilgiyle takip edilen dizilerden olan Kalbim Ege'de Kaldı 5. bölümde Ömer, Zeliş'e aşık olmaya başladı.

Ekranlara yeni bir renk getiren Kalbim Ege'de Kaldı 5. bölümü renkli sahneleri, şaşırtıcı gelişmeleriyle izleyicileriyle buluştu. Kısa sürede bağımlılık yaratan diziler arasına girmeyi başaran Kalbim Ege'de Kaldı dizisinde Mustafa ile Zeliş'in ninelerinin mirasına konmak için oynadıkları oyun her hafta yeni maceralarla ekrana geliyor. Oyuncu kadrosunda; Alper Saldıran, Oya Unustası, Eren Hacısalihoğlu, Celile Toyon, Şerif Erol, Aslı Omağ, Serhat Özcan, Süha Çağrıcı, Nehir Akkoç, Lemi Filozof, Neşem Akhan ,Yeliz Akkaya ,Selin İleri, Özge Sarıtaş, Leyla Göksün, Onur Özaydın, Ceylin Yüksek, Yağız Yeşiltepe, Atilla Karagöz, Deniz Yağcı, Yiğit Pembe, Yiğit Gültekin'in yer aldığı Kalbim Ege'de Kaldı 5. bölümü 22 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D yayınlandı.

KALBİM EGE'DE KALDI 5. BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'nin renkli Ege dizisi Kalbim Ege'de Kaldı 5. bölümünde; kavga etmeden duramayan ama aynı evde kalmaktan çareleri de olmayan Mustafa ve Zeliş yine birbirine girdi. Zeliş tam büyük aşkı Yaman ile yakınlaşmak üzereyken bu işi bozan Mustafa'dan bunun acısını fena çıkardı. Bütün bunlar yetmezmiş gibi Yaman'ın İlke'ye olan duygularını öğrenen Zeliş, Kalbim Ege'de Kald 5. bölümünde karaları bağladı. Mustafa, Zeliş'le Yaman'ın arasını yapmak için yeniden kolları sıvadı ve İlke'yi Yaman'dan uzaklaştırmak için plan yaptı. Ancak bir yandan da gönlü yavaş yavaş Zeliş'e kaymaktaydı. Kendi hazırladığı tuzağa düşen, Yaman'la arasını yapmaya çalıştığı Zeliş'e, aşık olan Mustafa, Kalbim Ege'de Kaldı son bölümünde duygularını geri plana mı attı?

KALBİM EGE'DE KALDI KONUSU

Kalbim Ege'de Kaldı; erkek Fatma Zeliş, diğer tarafta kadınların gözbebeği Mustafa'nın yollarının kesişme hikayesini anlatıyor. Bir araya gelmeleri asla mümkün olmayan ikili, yollarını tamamen ayırır. Ta ki en kıymetlileri Iraz Nene'den gelen acıklı mektuba kadar.Birbirinden habersiz köye dönen ikili, kendilerini akıl almaz bir oyunun içinde bulur. Iraz Nene'nin vasiyeti, ailelerinin baskısı ve kocaman bir servet, onları bu oyunu oynamaya mecbur bırakacaktır. Tüm köy için gerçek eğlence şimdi başlamıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler