MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kalbim Egede Kaldı 6. bölümde Ömer uçurumda

Renkli Ege dizisi Kalbim Egede Kaldı son bölümü 29 Temmuz Çarşamba akşamı yayınlandı. Zeliş'in zor anlarının izleyicilerini ekrana kilitleyen Kalbim Egede Kaldı 6. bölümünde Zeliş, Mustafa'yı uçurumun kenarından kurtardı. işte, olaylı geçen Kalbim Egede Kaldı son bölümde yaşananlar!

Kanal D ekranlarının renkli Ege dizisi Kalbim Ege'de Kaldı 6. bölümü sürpriz sahneleri, yeni gelişmeleriyle kaldığı yerden devam etti. Zeliş ve Yaman'ın ninelerinin mirasına konmak için giriştikleri evlilik oyununu eğlenceli bir şekilde anlatan dizinin bu bölümünde Zeliş ve Yaman havalimanına gitti. Mustafa, havalimanına yetişmek için köyü birbirine kattı. Alper Saldıran ve Oya Unustası'nın başrollerini paylaştığı, Limon Film'în yapımcılığını üstlendiği Kalbim Ege'de Kaldı son bölümüyle 29 Temmuz Çarşamba akşamıKanal D ekranlarına geldi.

KALBİM EGE'DE KALDI 6. BÖLÜM ÖZETİ

Kalbim Ege'de Kaldı 6. bölümünde; Zeliş ve Mustafa, köylüden kurtulalım derken öyle bir durum yaratırlar ki artık aşkları köylünün gözünde tescillenmiş oldu. İlke ise ayıldığında içindekileri kustu ve bunları en olmayacak insan duydu.Diğer yandan Cabbar'ın eve dönme çabaları devam ederken başına daha büyük dertler açıldı, işin içine Kürük Ali ve Gıpgıp Osman da girince paçayı kurtarması epey zor olacaktı. Hem İlke'den hem de köylülerden kurtulan Mustafa ve Zeliş birlikte iyi vakit geçirdi. Ancak Zeliş, İlke'nin yokluğunda Yaman'a daha da yakınlaştı. Mustafa ise neden yaptığını kendisi bile bilmeden Zeliş'in peşine düşer ve onu kaybetmekten çok korkuyordu. Kalbim Ege'de Kaldı son bölümünde Zeliş ve Yaman'ın birlikte yurtdışına gideceğini öğrenen Mustafa, paniğe kapıldı. Mustafa, Zeliş'in Yaman'la çekip gitmesine engel olabildi mi?


Vitrin


En Çok Aranan Haberler