MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kampanya katılım koşulları

Birbak Magazin Hediye Konser Bileti Kampanyası Katılım Koşulları

Birbak Magazin Hediye Konser Bileti Kampanyası (Bundan böyle "Kampanya" olarak anılacaktır.) Büyükdere Cad. No: 237 Noramin İş Merkezi A.103-A.104 Maslak-İstanbul adresinde mukim Mynet Medya Yayıncılık Uluslararası Elektronik Bil. ve Hab.Hiz. A.Ş. (Bundan böyle "MYNET" olarak anılacaktır) tarafından gerçekleştirilmektedir. MYNET ile ilgili detaylı bilgilere www.mynet.com internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.
Kampanya aşağıdaki koşulları kapsar ve katılımcılar bu koşulları kabul etmiş sayılır.
Kampanyayı katılmak için öncelikle mynet üyesi olmak gerekmektedir. Bunun için detaylı bilgilere www.mynet.com internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.
https://www.mynet.com/magazin/ sayfası üzerinde gerçekleştirilecek kampanya, 07/07/12 tarihinde saat 17.00'de başlamış olup, 10/07/12 saat 16.00'da sona erecektir.
Ödül kazanmak için https://www.mynet.com/magazin/ sayfasında yayınlanacak olan konser haberi ile ilgili en fazla yorumu yapan kişi olunması gerekmektedir. Toplam 4 adet çift kişilik bilet, en fazla yorum yapan 4 kişiye verilecektir. Kazananlar 10.07.2012 (Salı) 16.30'da birbak.mynet.com'da açıklanacaktır. Ödül kazanmak için Türkiye sınırları içinde ikamet etmek ve 18 yaş şarttır. Bu kampanya Milli Piyango İdaresi'nce izin verilmesi gereken yarışma, çekiliş, ikramiye ya da kampanyalar kapsamı dışındadır.
Kampanya süresince hediye verilecek ödül, önceden haber vermeksizin tarafımızca değiştirilebilir. Bilgileri eksik ya da yanlış olduğu için ulaşamadığımız katılımcıların ödülünü, sıralamada bir sonraki sırada gelen katılımcıya verilecektir.
Yukarıda belirtilen şartlara göre ödülleri kazanan kişiler kampanya bitimini takip eden 24 saat içinde üye oldukları e-posta adresi ve (varsa) telefon numarasından bilgilendirilecektir.
Kullanıcıların ödül kazanmaları durumunda, gerçek bir e-posta adresiyle kampanyaya katılmış olmaları şarttır. Her kullanıcıyla kampanyaya kayıtlı olduğu e-posta adresi üzerinden iletişime geçilecektir. Ödül kazanabilmek için katılımcının kayıt bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak doldurması gerekir.
Mynet Medya Yayıncılık Uluslararası Elektronik Bilgilendirme Ve Haberleşme Hizmetleri A.Ş. çalışanları ve üçüncü kişileri kampanyaya katılamaz.. Katılıp kazansalar dahi ödül verilmez.
Mynet kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığını tespit ettiği ya da haksız yollardan kazanılan puanları tespit etmesi durumunda katılımcının o güne kadarki bütün kampanya verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
Mynet, bu kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve İnternet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
Mynet, bu kampanyaya katılan kullanıcılara tanıtım amaçlı e-posta gönderim yapma hakkını saklı tutar.
İşbu kampanyaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır. Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
Ödül teslimi sırasında kimlik ibrazı yapılması istenebilir.
Katılımcıların ve kullanıcıların iletişim bilgilerini yanlış vermelerinden kaynaklanan gecikmelerden, hediyenin başka kişiye geçmesi durumundan Mynet sorumlu tutulamaz.
Kampanyaya 18 yaşından küçükler katılamaz. İşbu kampanyaya başvuru sırasında kullanıcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler dolayısıyla yaşanacak aksaklıklardan Mynet sorumlu tutulamaz.
Bu durumda Mynet tarafından katılımcıya ulaşılamaması durumunda başvuru iptal edilecektir. İşbu kampanyaya katılmak için katılımcının tüm kampanya şartlarını, esaslarını ve kurallarını önceden bilmesi ve bunları kabul etmesi gerekmektedir.
İşbu kampanyaya başvuru sırasında kullanıcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler dolayısıyla yaşanacak aksaklıklardan dolayı katılımcı herhangi bir hak ve alacak talebinde bulunulamaz. Kampanya kurallarına herhangi bir şekilde itiraz edilemez.
Katılımcılar, katılım formunda yer alan bilgilerin tamamının doğru olduğunu kabul ve taahhüt ederler. Katılım formunda yer alan bilgilerden herhangi birinin yanlış olduğunun tespit edilmesi durumunda, katılımcının üyeliği derhal iptal edilir ve katılımcı hiçbir şekilde hak iddia edemez.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler