MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Ekmek 10. bölüm Atv'de ekrana geldi

Kara Ekmek son bölümde heyecanlı anlar yaşandı. 27 Mart Cuma akşamı ekrana gelen Kara Ekmek 10. bölüm izleyenleri ekran başına kitledi. Bu bölümde Semra, Çetin, Asiye ve Selen ile ilgili gerçekleri öğrendi. Ayrıca Asiye ile Berkant yüzleşti.

KARAGÜL 10. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Cuma akşamlarının dram yüklü dizilerinden Kara Ekmek 10. bölümüyle 27 Mart Cuma kaldığı yerden devam etti. Merakla beklenen dizide bu hafta da sürpriz gelişmeler eksik olmadı. Dizide bu hafta Mine ve Taylan'ın ilişkisi çıkmaza girdi. Öte yandan yaşananlar karşısında Asiye'nin nasıl bir yol izleyeceği merak konusuydu...

Oyuncu kadrosunda Özlem Yılmaz, Anıl İlter, Elifcan Ongurlar, Gülçin Santıroğlu, Altan Erkekli, Hale Akınlı, Ushan Çakır, Ahmet Levendoğlu, Gönen Bozbey, Engin Hepileri ve Başak Daşman'ın yer aldığı Kara Ekmek son bölümüyle ekrana geldi.

KARA EKMEK 10 BÖLÜM ÖZETİ

Semra, Çetin, Asiye ve Selen'le ilgili gerçekleri öğrendi. Asiye, Berkant'la yüzleşti. Çetin, tekstil atölyesini almak için mücadele etti. Semra çok kesin kararlar verdi, bu kararlar Seda'ya pahalıya patladı. Kara Ekmek son bölümde Mine ve Taylan ilişkisi Hale ile yaşananlardan sonra iyice çıkmaza girdi. Çetin tekstil atölyesini almak için dedesiyle mücadele verdi. Ayşe'nin sağlık durumu iyice kötüleşti. Asiye tüm bunlarla nasıl baş edecek merak konusuydu...

KARA EKMEK DİZİSİNİN KONUSU

Asiye yoksul bir mahallede gaddar üvey annesi ve zorba babasıyla yaşamaya çalışan genç bir kızdır. Hayat yeterince üstüne gelmiyormuş gibi bir de sevgilisinden hamile kalır. Ancak sevgilisi onunla evlenmeyi şiddetle reddeder. Asiye de birikmiş öfkesini oğlana salladığı bıçakla alır. Artık Asiye için zaten nefret ettiği mahallesinden kaçmaktan başka çare kalmamıştır. Gerçek hayatından firarında kardeşi Mine de Asiye'yi yalnız bırakmaz. Ceplerinde para olmayan iki kız kardeş mecburen otostop yaparlar. Bindikleri araba ülkenin sayılı zenginlerinden birinin torununa aittir. Çıktıkları yol, onları düşündüklerinden bambaşka bir yere götürecek ve dört kişinin kaderini sonsuza dek değiştirecektir. Şimdi Asiye bütün hırslarının ve arzularının da ötesinde bir yaşamın eşiğindedir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler