MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Ekmek 13. bölümde büyük tehlike

Kara Ekmek son bölümü heyecan dolu sahneleriyle izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam etti. Kara Ekmek 13. bölümde düğün heyecanı yaşayan Asiye'nin merdivenlerden düşmesi, herkesin yüreğini ağzına getirdi. Peki, Asiye'nin bebeği bu gelişmeden sonra yaşayacak mı?

KARA EKMEK 2. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Özlem Yılmaz, Anıl İlter, Ushan Çakır, Engin Hepileri gibi genç isimlerin yanı sıra Altan Erkekli, Ahmet Levendoğlu ve Hale Akınlı gibi yılların oyuncularının yer aldığı Kara Ekmek son bölümü iddialı sahneleriyle ekrana geldi. Kara Ekmek son bölüme düğün heyecanı yaşarken merdivenlerden düşen Asiye'nin bebeğini kaybetme riski damga vurdu. Taylansa her şeyi öğrenebileceği ipuçları buldu. Kara Ekmek son bölümü 17 Nisan Cuma akşamı yayınlandı.

KARA EKMEK 13. BÖLÜM ÖZETİ

ATV'nin bir anda en çok sevilerinden biri olmayı başaran Kara Ekmek son bölümünde Çetin hızla Asiye ile evlilik hazırlıklarına girişti. Ancak Asiye merdivenlerden düştü. Yoksa Asiye bebeğini kayıp mı etti? Asiye bebeğini düşürürse Çetin ile olan ilişkileri bundan nasıl etkilendi? kDüğün iptal oldu mu?Kara Ekmek 13. bölümde merak edi,len tüm sorular yanıt buldu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler