MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Ekmek 14. bölüm yayılandı

Atv'nin merakla beklenen dizisi Kara Ekmek son bölümüyle 24 Nisan Cuma akşamı ekrana geldi. Kara Ekmek 14. bölümde Ahmet'in ölümünün ardından açığa çıkan sırlar ortalığı karıştırdı. Taylan öğrendiklerinin ardından bir seçim yapmak durumunda kaldı.

İki yeni oyuncu sürpriziyle ekrana gelen Kara Ekmek 14. bölüm yine nefes kesti. Kara Ekmek yeni bölümünde dengeleri alt üst eden gelişmeler arka arkaya yaşandı. Gelişmeleri ve yeni sürprizler diziye damga vurdu. Ömer ve Canan, dizinin bu bölümünde gizemli misafirler olarak yalıya geldiler. Onların gelmesiyle herkesin hayatında yeni bir sayfa açıldı. Kara Ekmek 14. bölüm 24 Nisan Cuma akşamı TRT 1'de ekrana geldi.

KARA EKMEK 14. BÖLÜM ÖZETİ

Kara Ekmek son bölümünde Ahmet'in ani ölümüyle Taylan, öğrendiği sır ve ailesinin mutluluğu arasında bir tercih yapmak zorunda kaldı. Asiye ve Çetin ise kendilerini teslim olmak için hazırladılar. Ancak durumdan habersiz olan ve kocasının acısıyla mahvolan Semra, Asiye'yi ortadan kaldırma planlarına devam etti. Mine ve Ali'nin sözlenmesiyle iki tarafın aileleri arasında gerilim yükseklere tırmandı. Mine'nin Taylan'la yüzleşmesi, Ali ile ilişkisine zarar verdi. Yalı halkı, Ahmet'i kaybetmenin üzüntüsü içindeyken, bambaşka bir şokla sarsıldı. Evde bomba etkisi yaratacak konuklarla birlikte herkesin hayatında yeni bir sayfa açıldı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler