MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Ekmek 16. bölüm izleyicisiyle buluştu

Atv ekranlarının beğenilen dizilerinden Kara Ekmek son bölümüyle izleyicilerle buluştu. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi Kara Ekmek 16. bölümde Ömer ve Canan'ın eve gelişiyle yalıda sert rüzgarlar esmeye başladı.

Cuma akşamlarının dram yüklü dizilerinden Kara Ekmek 16. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Merakla beklenen dizide bu hafta da sürpriz gelişmeler eksik olmadı. Kara Ekmek son bölümünde Semra'nın intikam hırsı aynı yoğunlukta devam ederken Asiye, Canan yüzünden kıskançlık krizine girdi. Mine ve Ali'nin evlilik kararları ise suya düştü. Sevilen dizi Kara Ekmek son bölümü 8 Mayıs cuma akşamı heyecan dolu sahneleriyle Atv ekranlarında oldu.

KARA EKMEK 16. BÖLÜM ÖZETİ

Ömer ve Canan'ın eve gelişiyle yalıda sert rüzgarlar esmeye başladı. Bir taraftan Semra'nın intikam isteği, diğer taraftan Ömer'in hamleleri yalıdaki herkesi karşı karşıya getirdi. Hale para, Semra intikam derdine düşerken; Asiye, Canan yüzünden kıskançlık krizine girdi.

SIRA DIŞI PLANLAR

Mine ve Ali'nin evlilik kararları suya düşmek üzereydi. Mine için bitmiş olan aşkı diriltmek için Ali sıra dışı yollar dendi. Başrollerinde Özlem Yılmaz,Engin Hepileri,Ushan Çakır,Gülçin Şantırcıoğlu'nun rol aldığı Kara Ekmek son bölümde Çetin ve Asiye arasındaki bütün kartlar açıldı. Asiye, Çetin ile ilgili kesin kararını vermek üzereydi. Çetin'i büyük bir sürpriz bekledi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler