MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Ekmek 19. bölüm fragmanında tehlike her yerde

Kara Ekmek yeni bölüm fragmanı en can alıcı sahneleriyle ekran geldi. Kara Ekmek 19. bölüm fragmanında Semra oyunlarına devam ederken Asiye, kötülüğün kaynağına daha da yakınlaştı.

Kara Ekmek yeni bölüm fragmanı nefesleri kesen sahneleriyle ekrana geldi. Entrikanın ve aksiyonun eksik olmadığı, nefesleri kesecek sahnelerin bolca olacağı Kara Ekmek yeni bölümümde Semra oyunlarına devam ederken Asiye, kötülüğün kaynağına daha da yakınlaşacak. Başrollerini Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Ushan Çakır, Elifcan Ongur, Başak Daşman ve Anıl İlter'in paylaştığı, ATV'nin cuma akşamlarına damga vuran dizisi Kara Ekmek 19. bölümüyle 29 Mayıs Cuma akşamı ATV ekranlarında olacak.

KARA EKMEK 19. BÖLÜM ÖZETİ

Yalıdaki gerilimler bitmediği gibi yeni gelişmeler gerilimin dozunu daha da arttıracak. Evdeki tehlike dışarıya da taşacak. . Tüm ipuçları Semra'yı işaret etse de Semra ise yılmadan, korkusuzca saldırılarına devam edecektir. Pervin için Ali ve Mine'nin mutluluğu daha da kahredici bir hal almaktadır. İçindeki aşkla, yaşadığı hayata tahammülü azalmıştır. Öfkesini çevresine yöneltir. Asiye'nin her yanından hücum eden saldırılara karşı Ömer ve Canan da devreye girerler. Çetin'in güvenini kaybeden Asiye, onlar sayesinde kötülüğün kaynağına ulaşmak üzeredir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler