MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Ekmek 2. bölüm Atv'de ekrana geldi

Atv ekranlarının yeni dizisi Kara Ekmek son bölümüyle ekrana geldi. Heyecan dolu Kara Ekmek 2. bölümde Asiye'nin Çetin'le nişanlı olduğu haberi herkesi şaşkına çevirdi. Öte yandan Çetin ise durumdan pek hoşnut olmadı ve çare aramaya başladı.

KARA EKMEK 2. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sıra dışı hikâyesiyle izleyiciyi derinden etkileyen Kara Ekmek son bölümüyle 30 Ocak Cuma akşamı ekrana geldi. Sağlam oyuncu kadrosuyla Atv ekranlarından seyirciyle buluşan olan Kara Ekmek 2. bölümünde yaşanan gelişmeler izleyiciyi koltuklarına kitledi. Oyuncu kadrosunda Özlem Yılmaz, Anıl İlter, Elifcan Ongurlar, Gülçin Santırcıoğlu, Altan Erkekli, Hale Akınlı, Ushan Çakır, Ahmet Levendoğlu, Engin Hepileri, Gönen Bozbey, Başak Daşman gibi isimlerin bulunduğu Kara Ekmek son bölümde Asiye'nin Çetin'in nişanlısı olduğunu söylemesi şok etkisi yarattı. Çetin ise para vererek Asiye'yi göndermek istedi ancak Asiye yalıdaki hayatından gayet memnundu.

Kara Ekmek 2. bölümde Asiye'nin Çetin'in nişanlısı olduğunu söylemesi herkeste büyük şaşkınlık yarattı. En başta da Çetin şoka uğradı. Asiye'ye para vererek onu göndermek istedi ancak yalıdaki ihtişamlı hayatından vaçgeçmek istemeyen Asiye elindeki kozu burada kalmak için kullandı.

Ahmet Selen'i araştırmak istese de Semra torunuyla arasının bozulmasından korkup karşı çıktı. Kara Ekmek son bölümde Hale'nin annesi Nesrin ise piyangodan çıkan nişanlıdan şüphelenip Selen'in çalıştığı yere gitti. Diğer tarafta Salim, öldüğünü sandığı kızının ardından acı ve pişmanlık duygusunu içinden atamadı. Pervin ise morgdan kendisine verilen kolyenin değerli olduğunu öğrenmiş, bunu Asiye'ye kimin verdiğini bulma peşindeydi. Bir tesadüf onu Belenoğulları'nın yalısına kadar götürdü. Çaldığı kapının ardında Asiye ise vardı.

Kara Ekmek dizisinin konusu

Asiye yoksul bir mahallede gaddar üvey annesi ve zorba babasıyla yaşamaya çalışan genç bir kızdır. Hayat yeterince üstüne gelmiyormuş gibi bir de sevgilisinden hamile kalır. Ancak sevgilisi onunla evlenmeyi kabul etmez. Asiye her şeyin üst üste gelmesine dayanamaz, birikmiş öfkesini oğlana salladığı bıçakla alır.

Artık Asiye için zaten nefret ettiği mahallesinden kaçmaktan başka bir yol kalmamıştır. Gerçek hayatından kaçışında kardeşi Mine de Asiye'yi yalnız bırakmaz, onun yanında yer alır. Ceplerinde para olmayan iki kız kardeş mecburen otostop çekerler. Bindikleri araba ülkenin sayılı zenginlerinden birinin torununa aittir. Çıktıkları yol, onları düşündüklerinden bambaşka bir yere götürecek ve dört kişinin kaderini sonsuza dek değiştirecektir. Asiye bütün hırslarının ve arzularının ötesinde bir yaşamın eşiğindedir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler