MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Ekmek 25. bölümünde yalı karıştı

İddialı Atv dizisi Kara Ekmek 25. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Yayınlandığı günden bu yana ilgi gören Kara Ekmek'in ekrana gelen son bölümünde yalıya gelen isimsiz güller ortalığı karıştırdı. Heyecan dolu bir bölümle ekrana gelen Kara Ekmek izleyenlerinden tam not almayı başardı.

Cuma akşamlarının iddialı yapımlarından Kara Ekmek yeni sezon bölümleriyle dizi severleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Her hafta büyük bir merakla beklenen Kara Ekmek 25. bölümünde ekran başındaki sürprizlerle dolu gelişmeler yaşandı. Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği dizinin son bölümünde yalıya gelen kırmızı güller ortalığı karıştırdı. Kıskançlık krizlerine giren Çetin ve Asiye arasında ipler, belki de hiç olmadığı kadar gerildi. Başrollerini Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Ushan Çakır, Elifcan Ongur, Başak Daşman ve Anıl İlter'in paylaştığı Kara Ekmek 25. bölümü ile Atv'de ekrana geldi.

KARA EKMEK 25. BÖLÜM ÖZETİ

Kara Ekmek yeni bölümünde; Asiye, Çetin'den ona güvenmesi istedi. Ancak kendini Aslan'ın önüne atmasının cevabını da vermedi. Çetin cevap alamadıkça daha da öfkelendi. Bu durum ikilin arasını açacak diye düşünen Aslan yanıldı. Asiye ve Çetin arasındaki bağ daha da kopmaz hale geldi. Salim ise hapishanede girdiği derin suskunluğunu trajik bir biçimde sonlandırmaya karar verdi. Tüm bu olaylar olurken Asiye bebeğini ilk kez görecek ve olaylar bir kez daha yön değiştirdi. Diğer tarafta Taylan'ın annesini ziyareti yeni bir sırrın ortaya dökülmesine neden oldu. Sır iki kız kardeş arasındaki uçurumu daha da derinleştirdi. Ve Asiye bir karar verdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler