MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Ekmek 26. bölümü izleyicileri şoke etti

Kara Ekmek son bölümüyle izleyicilerini yine ekrana kilitledi. Her hafta merakla beklenen dizinin 26. bölümünde Asiye, Aslan'ın yeni oyunuyla karşı karşıya geldi. Çetin ise Aslan'ın oyununu bozmaya karar verdi.. İşte Kara Ekmek son bölümünden detaylar!

KARA EKMEK 26. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi Kara Ekmek 26. bölümü ekrana geldi İddialı senaryosu ve heyecan dozu yüksek sahneleriyle ekrana bağlayan dizinin son bölümünde; Asiye ve Çetin arasında yaşanacaklar büyük merak konusu oldu. ATV'nin sevilen dizisi 26. bölümüyle yine sürpriz gelişmelere imza attı: Asiye'nin babasıyla görüştüğünü öğrenmesi, Mine için ablasıyla bağların iyice kopmasına sebep olurken; Mine'yi Taylan'a biraz daha yaklaştırdı.. Başrollerini Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Ushan Çakır, Elifcan Ongur, Başak Daşman ve Anıl İlter'in paylaştığı Kara Ekmek 26. bölümüyle ekrana geldi.

KARA EKMEK 26. BÖLÜM ÖZETİ

Kara Ekmek son bölümünde; Salim'in beyin kanaması geçirmesiyle dünyası başına yıkılan Asiye, Aslan'ın yeni oyunuyla yüz yüze geldi. Babasının yanında olmak bir yana şimdi sevdiği her şeyden uzaklaşma vaktiydi.. Çünkü Asiye ilk kez bebeğini kucaklamaya bir adım kadar yakındı. Asiye'nin babasıyla görüştüğünü öğrenmesi Mine için ablasıyla bağların iyice kopmasına sebep olurken, Mine'yi Taylan'a biraz daha yaklaştırdı. Kara Ekmek 26. bölümünde Fatma ve Beyaz ise kendilerini günlerdir izleyen adamların farkına vardı. Kaçmaya karar verdiklerinde artık çok geçti ve Fatma bebeğini sonsuza kadar kaybetme ihtimaliyle yüz yüze geldi. Artık hiçbir sırrı gizli değildi ve kaçmaya çalıştığı her şey şimdi tam önünde durdu. Asiye'nin Aslan için kendisini terk etmesiyle yıkılan Çetin, Aslan'ın oyununu bozmaya karar verdi. Semra'ya giden Çetin, Aslan'ı sormak isterken hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kaldı. Şimdi hesaplaşması gereken başka biri vardı. Dayısı Taylan...

Vitrin


En Çok Aranan Haberler