MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Ekmek hayranlarına müjdeli haber

Atv ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Kara Ekmek'ten sevindirici haber geldi. Çarşamba günleri izleyicilerinin karşısına çıkan Kara Ekmek yeni sezonda da devam edecek.

Kara Ekmek yeni bölümleriyle yeni sezonda da Atv ekranlarına gelecek. Kanal ile Limon Film arasında yapılan anlaşmalar sonucunda, başrollerini Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Ushan Çakır ve Altan Erkekli gibi isimlerin paylaştığı Kara Ekmek gelecek sezonda da sevenleriyle buluşmaya devam edecek.

Zorlu bir günde ekranlara gelmesine rağmen iyi reytingler alıp kanalının yüzünü güldüren Kara Ekmek, bu başarısı nedeniyle yeni sezonda da yayınlanmaya hak kazandı. Sezon ortasında yayın hayatına başlayan Kara Ekmek sezon finalinin diğer yapımlara göre biraz geç yapması bekleniyor.

KARA EKMEK'TE EN SON NELER OLDU?

Yalıya kim tarafından gönderildiği belli olmayan oyuncak bebek oldu! Yalıya gelen bir kutudan "Sen de, karnındaki bebek de layığını bulacak." notuyla bir oyuncak bebek çıktı. Bebeği kim gönderdi? Bebeğin gelmesiyle yalıda kriz yaşanmaya başladı.

Ömer ve Canan'ın eve gelişiyle yalıda sert rüzgârlar esmeye başladı. Bir taraftan Semra'nın intikam isteği, diğer taraftan Ömer'in hamleleri yalıdaki herkesi karşı karşıya getirdi. Kara Ekmek 15. bölümde Hale para, Semra intikam derdine düşerken, Asiye, Canan yüzünden kıskançlık krizine girdi. Mine ve Ali'nin evlilik kararları suya düşmek üzereydi. Mine için bitmiş olan aşkı diriltmek için Ali sıra dışı yollar deneyecekti. Çetin ve Asiye arasındaki bütün kartlar açıldı. Asiye, Çetin ile ilgili kesin kararını vermek üzereydi. Kara Ekmek son bölümde Çetin'i büyük bir sürpriz bekliyordu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler