MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Ekmek son bölümünde Asiye uçurumın başında

Kara Ekmek son bölümüyle izleyenleri ekrana kitledi. Kara Ekmek 18. bölümünde Asiye, tehditler sonrasında, büyük bir karar verdi.

KARA EKMEK 18. BÖLÜM 2 .FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Entrikanın ve aksiyonun eksik olmadığı, nefesleri kesecek sahnelerin bolca olacağı Kara Ekmek son bölümü ile izleyicileriyle buluştu. Başrollerini Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Ushan Çakır, Elifcan Ongur, Başak Daşman ve Anıl İlter'in paylaştığı dizide Asiye'nin kararı ekran başındakileri şaşırttı ve diziye damga vurdu. ATV'nin cuma akşamlarına damga vuran dizisi Kara Ekmek 18. bölümü 22 Mayıs Cuma akşamı ATV'de ekrana geldi.

KARA EKMEK 18. BÖLÜM ÖZETİ

Kara Ekmek son bölümde Asiye, tehditlerin giderek şiddetlenmesi sonrasında, büyük bir karar verdi. Her şeyi bitirecek bu karar olayların akışını değiştirdi. Semra'nın giderek şiddetlenen tehditleri sonrasında sevdiklerinin daha fazla yara almamaları için Asiye büyük bir karar aldı. Asiye, sevdiklerini korumak için hayatından vazgeçecekti. Her şeyin başladığı yere gidip finali orada yapacaktı. Selen'in uçurumdan düştüğü ve her şeyin başladığı yere gitti. Heyecanın doruk yaptığı Kara Ekmek 18. bölümde Asiye, hayatına son verdi mi? Onu bu kararından vazgeçirecek kişi kim oldu?

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler