MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Kutu 3. bölüm nefesleri kesti

Kanal D ekranlarının yeni dizilerinden Kara Kutu son bölümüyle izleyiciyle buluştu. Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği Kara Kutu 3. bölümde karısı ve çocuğunu olduğunu öğrenen Mehmet'in kafası daha da karıştı.

KARA KUTU 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Kanal D'nin, yapımını Pana Film'in yaptığı, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem'in kaleme aldığı, yönetmenliğini ünlü yönetmen Serdar Akar'ın gerçekleştirdiği, başrollerinde Orhan Kılıç, Sümeyra Koç, Deniz Uğur, Hazım Körmükçü, Ali Kaptanlar, Sema Atalay, Remzi Evren, Şevval Sam ve Kerem Alışık gibi usta oyuncuların rol aldığı yeni dizisi Kara Kutu 3. bölümüyle 24 Mart akşamı ekrana geldi.

İlk iki bölümüyle beğeni toplayan Kara Kutu dizisinin son bölümünde Mehmet, hayatıyla ilgili yeni bilgilere ulaştı. Gün yüzüne çıkan her bilgi Mehmet'in hayatını daha da karıştırdı.

KARA KUTU 3. BÖLÜM ÖZETİ

Eşi ve çocuğu olduğunu öğrenen Mehmet, durumu kabullenmeye çalışırken, yeni hayatıyla çakışan geçmişi her geçen an daha büyük sorunlar doğurdu. Kara Kutu son bölümde olan biteni anlamlandırmaya çalışan Reşit ve Cevahir, işler daha fazla karışmadan bu duruma son vermek için çabaladılar.

Mehmet'in hayatta olduğunu öğrenen teşkilatta acil durum toplantısı yapıldı. Toplantıdan çıkacak karar ne olacak? Zeynep gizli görevde olmasına karşın, Mehmet'in gerçek ailesi ile karşılaşmasını hazmedemedi. Kara Kutu 3. bölümde işine duygularını karıştırmaya başladı. Ormana kaçan Macit, çıkış yolunu bulmak için can havliyle etrafı tararken imdadına birisi yetişti.

Mehmet kendisi için tek bir insanın hayatını daha tehlikeye atmak istemedi. Ne yazık ki işler istediği gibi gitmedi. Mehmet ile Macit bir kez daha karşılaştı, bu kez varacakları noktada yalnız değildiler.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler