MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Kutu final bölümü ile ekranlara veda etti

Kara Kutu final bölümü ile Kanal D'de yayınlandı. Reytinglere yenik düşen Kara Kutu 7. bölümü ile ekranlara veda etme kararı aldı. Dizinin son bölümünde Mehmet kendini ve geçmişini tanımaya başladı.

Başrollerinde Orhan Kılıç, Sümeyra Koç, Deniz Uğur, Hazım Körmükçü gibi isimler bulunduğu, Kara Kutu 7. bölümü ile final yapma kararı aldı. Dizinin final yapmasının nedeni dizinin reyting oranının düşük olması. Kara Kutu final bölümü 21 Nisan salı akşamı saat 23.15'te Kanal D ekranlarında yayınlandı. Kara Kutu final bölümünde yine bol aksiyon vardı.

Tehlike dolu bu kapışmada neler yaşandı? Zeynep, Mehmet'e gerçek kimliğini söyleyemiyor. Yusuf neden engel oldu? Yusuf, Mehmet'in arkadaşlarına her şeyi unutup şehri terk etmeleri için yüklü miktarda para teklif etti Peki Mehmet'in dostları, bunu kabul etti mi? Kara Kutu final bölümü tüm bu soru işaretlerine yanıt olan sahneleriyle ekrana geldi.

Kara Kutu final bölümde; konsey, Mehmet'ten gerçekleri gizlemek için elinden geleni yapsa da Mehmet geçmişine dair ipuçları elde etmeye, kendini tanımaya başladı.

KARA KUTU 6. BÖLÜM ÖZETİ

Kara Kutu 6. Bölümde eski defterlerin açılması için Mehmet elinden geleni yaptı. Mehmet, Yusuf'un anlattıklarıyla aslında kim olduğunu anlamaya ve kendisini tanımaya devam etti. Böylece hafızasını kaybetmesine yol açan süreci anlamlandırabilecekti. Cevahir'in tüm olan bitenden sonra konseye karşı takınacağı tavrı ne oldu?

Kara Kutu son bölümde Mehmet'i eline geçiremeyen konsey Canan'ı kullanarak amacına ulaşmaya çalıştı. Mehmet, herkesi arkasında bırakarak karısı ve çocuğunu kurtarmaya koştu. Geride bıraktığı arkadaşları, gizlice Mehmet'i takip ederek bir kez daha kendilerini tehlikenin kollarına bıraktı. Onu karşılayan Reşit'le aralarında önemli bir konuşma geçti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler