MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Para Aşk 25. bölüm Atv'de izleyiciyle buluştu

Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı Kara Para Aşk son bölümüyle izleyicileri ekran başına kitledi. merakla beklenen Kara Para Aşk 25. bölümde Elif'in kararı Ömer'i çılgına çevirdi.

Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı Kara Para Aşk 25. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. ATV ekranlarının heyecan dolu dizisinin bu bölümünde Ömer'in başına gelenlerden sonra Elif'in şikayetini geri çekmesi Ömer'i deliye döndürdü. Öte yandan Tayyar ise Ömer ve Elif için yeni planlar hazırladı! Kara Para Aşk son bölüm izleyenleri koltuklarına kitledi.

Kara Para Aşk 11. bölümde Ömer'in başına gelenlerden dolayı korkan ve artık her şeyi geride bırakmak isteyen Elif şikayetini geri aldı. Elif'in bu davranışı Ömer'i kızdırdı. Ne aşkından ne de davasından vazgeçmek istemeyen Ömer yoluna devam etti. Metin'i sorgulayıp bir şeyler öğrenmek istedi. Ömer emniyete giderken Elif'te ona eşlik etti ancak araçta tartıştıkları sırada kaza geçirdiler. Ömer henüz yaraları geçmeyen omuzundan yeniden yaralandı ve bunun üzerine hastaneye kaldırıldı. Ancak bu kez durum daha ciddiydi ve doktor Elif'e Ömer'in durumunun ne kadar ciddi olduğunu anlattı. Ömer'in bundan sonra koluna çok dikkat etmesi gerekmekteydi. Eğer yine dikkatsiz davranacak olursa bu kez kolunu bir daha hiç kullanamama riski vardı. Bu olasılığın gerçekleşmesi Ömer'in hem mesleğini hem de geleceğini tehlikeye atacaktı.

Öte yandan Tayyar hastanede diyalize bağlıydı ve uygun bir böbrek arayışındaydı. Metin'in böbreğini almayı planlayan Tayyar'ın karşısında büyük bir engel vardı, Metin'in hapisteydi. Arda Nevin'i konuşturamadı ancak kuşkulandı. Çünkü Nevin şüpheli hareketler yapmaktaydı. Tayyar ise şikayetin geri alınmasına rağmen Ömer'in davadan vazgeçmeyeceğini bilmekteydi ve onu engellemek için yeni planlarını devreye soktu.
KARA PARA AŞK 25. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler