MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Para Aşk 33. bölüm ATV'de ekrana geldi

Heyecan dolu Kara Para Aşk 33. bölümüyle takipçilerinin karşısına çıktı. Kara Para Aşk son bölümde Ömer Tayyar'ın adamlarıyla çatımaya girdi ve İpek ile Arda'yı onların elinden kurtarmayı başardı. Öte yandan Tayyar Metin'in Nilüfere olan aşkından faydalanmaya çalıştı.

KARA PARA AŞK 33. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KARA PARA AŞK 33. BÖLÜM 3. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İkinci sezonuyla Atv ekranlarından izleyicilerle buluşmaya devam eden Kara Para Aşk 33. bölümü 28 Ocak Çarşamba akşamı sevenleriyle buluştu. Başrollerini Tuğba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı heyecan dolu dizi Kara Para Aşk son bölümde Ömer, İpek ve Arda'yı kurtarmak için Tayyar'ın adamlarıyla çatışmaya girdi ve ikisini de kurtardı. Diğer yandan Metin Nilüfer'e evlenme teklifi etti.

Kara Para Aşk 33. bölümde Ömer, İpek ve Arda'yı kurtarmak için Tayyar'ın adamlarıyla çatışmaya girdi ve ikisini de kurtarmayı başardı. Karnından yaralanan İpek'in durumu pek iyi değildi. Hayatından silmiş de olsa İpek'in ölme ihtimali Ömer'i sarstı. Yaşadığı gelgitler Elif'in gözünden kaçmadı. Elif, Ömer ve İpek'i kıskanmaya başladı. Bu sırada İpek'in hayatını araştıran Nedret, İpek ve Ömer hakkında önemli bilgilere ulaştı.

Arda'nın kurtulması Hüseyin'in planlarını bozdu. Kara Para Aşk son bölümde Arda'yı susturmak için onunla yüzleşmeye karar verdi.Metin'in Nilüfer'e olan aşkını gören Tayyar, oğlunu Nilüfer'le evlenmesi konusunda cesaretlendirdi. Babasının da desteğini alan Metin, Nilüfer'e evlenme teklif etti. Yaşananlar yüzünden Metin'e olan aşkı öfkeye dönüşen Nilüfer, Metin'in evlenme teklifini kabul etti mi?

Ömer, Arda'nın pusuya düşürülmesinden sonra Hüseyin'in kirli bir polis olduğuna emin oldu. Üstelik abisi Arda'nın canına kast etmişti. Ömer büyük bir yıkım yaşıyordu. Kara Para Aşk 33. bölümde Arda'yı daha fazla tehlikeye atmamak için gizlice araştırma yapmaya karar verdi. Ekipçe emniyette değil Arda'nın evinde çalışmaya başladılar. Bu sırada Emre çok önemli bir ipucuna ulaştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler