MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Para Aşk 34. bölüm Atv'de ekrana geldi

Kara Para Aşk son bölümüyle yine nefes kesti. Nilüfer Metin'i oyuna getirmek isterken, bir sürprizle karşılaştı. Kara Para Aşk 34. bölümde Nedret ise Ömer ve Elif'i ayırmak için harekete geçti.

Ekranların beğenilen ve iki sezondur devam eden dizisi Kara Para Aşk son bölümüyle izleyicisiyle buluşmaya devam etti. Başrollerini Tuğba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı heyecan dolu dizi Kara Para Aşk 34. bölümde İpek her şeye rağmen İpek'i kurtarmayı göze aldı. Diğer yandan Metin'in Nilüfer için hazırladığı sürpriz merak ediliyordu. Kara Para Aşk son bölümüyle 4 Şubat Çarşamba akşamı ekrana geldi.

Elif şokta

Kara Para Aşk son bölümde İpek'le Nevzat'ı yakalayan Elif şok oldu. Üstelik Nevzat, İpek'e oyun oynamış ve oğlunu getirmemişti. İpek'i öldürmek üzereydi. Elif her şeye rağmen hayatını tehlikeye atarak İpek'i kurtarmayı başardı. Bütün ekip İpek'in oğluyla tehdit edildiğini ve bu yüzden ihanet etmek zorunda kaldığını öğrendi. Artık ele geçirmeleri gereken bir delil ve kurtarmak zorunda oldukları bir çocuk vardı. Ömer herkesi organize etti ve işe koyuldu.

Metin'den Nilüfer'e sürpriz

Nilüfer ve Metin'in buluşmasını izlemek için bekleyen Ömer ani bir telefonla Nilüfer'in yanından ayrılmak zorunda kaldı. Kara Para Aşk 34. bölümde giderken Nilüfer'e planların değiştiğini söyledi ve eve gitmesi için onu bir taksiye bindirdi. Nilüfer Metin'i oyuna getirmeyi her şeyden çok istiyordu ama Ömer ona yine mani oldu. Bu sırada Metin de onun için büyük bir sürpriz hazırlamıştı.

Nedret işe koyuldu

Bütün bunlar olurken Elif ve Ömer'i ayırmakta kararlı olan Nedret de boş durmadı. Kara Para Aşk 34. bölümde İpek'in oğlunun Ömer'den olup olmadığını öğrenmek için araştırmaya koyuldu. Çocuk için bir babalık testi yapıldığını tespit etti ama sonuçlara bir türlü ulaşamadı. Hüseyin'den yardım istedi. Hüseyin DNA testinin sonuçlarını alabildi mi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler