MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Para Aşk 35. bölüm Atv'de ekrana geldi

Sevilen dizi Kara Para Aşk 35. bölümüyle Atv ekranlarından izleyicisiyle buluştu. Yeni gelişmelerin bir an olsun eksik olmadığı Kara Para Aşk son bölümde Serhat, Elif'i kaçırdı. Ömer de Elif'i Serhat'ın elinden kurtarmak için elinden geleni yaptı.

KARA PARA AŞK 35. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

KARA PARA AŞK 35. BÖLÜM 3. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Kara Para Aşk son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Heyecanlı dizide bu hafta Ömer, kendisine edilen teklif sonrası çılgına döndü. Serhat'ın elinde tutsak olan Elif ise çok zor anlar yaşadı. Başrollerini Tuğba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı heyecan dolu dizi Kara Para Aşk 35. bölümde olaylar birbiri ardını kovaladı. Bu olaylar da izleyenlerini ekran başına kitledi.

Ömer Yağız'ı kurtardı ama Serhat, Elif'e karşılık çocuğu istedi. Ömer takas teklifi karşısında deliye döndü. Bu işi de Tayyar'ın yaptırdığını düşündü. Kara Para Aşk 35. bölümde doğruca Hüseyin'e gitti ve sert bir konuşma yaptı. Hüseyin Ömer'in onun işbirlikçi olduğunu bildiğini anladı mı merak konusu oldu.

SERHAT ELİF'İ KAÇIRDI

Ömer'in masum bir çocuğu Serhat gibi birine vermeye hiç niyeti yoktu. Kara Para Aşk son bölümde takas olmadan Elif'i kurtarmanın yollarını aradı. Serhat'ın elinde tutsak olan Elif ise çok zor anlar yaşadı. Serhat Ömer'i arar ve Elif'le konuşmasına izin verdi. Serhat'ın adamlarının gözetiminde olan Elif Ömer'e getirildiği yer hakkında ipuçları veren şifreli bir konuşma yaptı. Ömer Elif'in yerini tespit etmek için hızla çalışmaya koyuldu. Ömer Yağız'ı vermeden Elif'i kurtarmayı başarabildi mi merak edildi.

Hüseyin içinde delilin olduğu belleği kuyuya atmak isterken kaybettiğini fark etti. Kara Para Aşk 35. bölümde bu sırada Melike de belleğin içinde ne olduğunu öğrenmeye çalıştı. Hüseyin'in bütün sıkıştırmalarına rağmen belleğin kendisinde olduğunu söylemedi. Tayyar'la konuşan Hüseyin iyice köşeye sıkıştığının farkına vardı. Tayyar ona Elif'in ölümünün kesin çözüm olduğunu söyledi. Elif Serhat'ın elindeyken ölürse Ömer onları suçlamadı, Serhat'ın peşine düştü. İkisi de işten kolaylıkla sıyrılmış oldu. Tayyar Hüseyin'e bütün sıkıntılarından kurtulmak istiyorsan Elif'i öldür dedi ve baskı yaptı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler