MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Para Aşk 35. bölüm yayınlanmadı

Kara Para Aşk 35. bölüm, Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçından dolayı 11 Şubat akşamı izleyicilerle buluşamadı. Kara Para Aşk yeni bölümüyle gelecek hafta, 18 Şubat Perşembe akşamı ekrana gelecek ve nefes kesen sahneleriyle izleyenleri koltuklarına kitleyecek.

KARA PARA AŞK 35. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Ekranların ilgiyle izlenen dizilerinden Kara Para Aşk yeni bölümü Çaykur Rizespor Fenerbahçe dolayısıyla 11 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelmedi. Başrollerini Tuğba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı heyecan dolu dizi Kara Para Aşk 34. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Diziyi kaçıran takipçiler böylelikle 34. bölümü izleme fırsatı buldu. Kara Para Aşk 35. bölüm ise gelecek hafta, 18 Şubat Perşembe akşamı izleyenleriyle buluşacak ve heyecanlı anlar yaşanacak.

ELİF ŞOKTA

İpek'le Nevzat'ı yakalayan Elif şoke olmuştur. Üstelik Nevzat, İpek'e oyun oynamış ve oğlunu getirmemiştir. İpek'i öldürmek üzeredir. Elif her şeye rağmen hayatını tehlikeye atarak İpek'i kurtarmayı başarır. Bütün ekip İpek'in oğluyla tehdit edildiğini ve bu yüzden ihanet etmek zorunda kaldığını öğrenir. Artık ele geçirmeleri gereken bir delil ve kurtarmak zorunda oldukları bir çocuk vardır. Ömer herkesi organize eder ve işe koyulurlar. Ömer delili bulup İpek'in oğlunu kurtarmayı başarabilecek midir?

METİN'DEN NİLÜFER'E SÜRPRİZ

Nilüfer ve Metin'in buluşmasını izlemek için bekleyen Ömer ani bir telefonla Nilüfer'in yanından ayrılmak zorunda kalacaktır. Kara Para Aşk 34. bölümde giderken Nilüfer'e planların değiştiğini söyler ve eve gitmesi için onu bir taksiye bindirir. Nilüfer Metin'i oyuna getirmeyi her şeyden çok istemektedir ama Ömer ona yine mani olmuştur. Bu sırada Metin de onun için büyük bir sürpriz hazırlamıştır. Metin'in Nilüfer için hazırladığı sürpriz nedir? Nilüfer Metin'in yanına gidecek midir?

NEDRET ARAŞTIRIR

Bütün bunlar olurken Elif ve Ömer'i ayırmakta kararlı olan Nedret de boş durmaz. Kara Para Aşk 34. bölümde İpek'in oğlunun Ömer'den olup olmadığını öğrenmek için araştırma yapar. Çocuk için bir babalık testi yapıldığını tespit eder ama sonuçlara bir türlü ulaşamaz. Hüseyin'den yardım ister. Hüseyin DNA testinin sonuçlarını alabilecek midir? Nedret ve Hüseyin çocuğun asıl babasını öğrenebilecek midir?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler