MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Para Aşk 36. bölüm Atv'de ekrana geldi

Beğenilen dizi Kara Para Aşk son bölümüyle ekrana geldi. Her hafta büyük bir ilgiyle izlenen Kara Para Aşk 36. bölümde de izleyenleri ekran başına kitledi. Tayyar Elif konusunda kararı verdi ve onun öldürülmesi gerektiğini söyledi.

KARA PARA AŞK 36. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kara Para Aşk son bölümüyle bu akşam kaldığı yerden devam etti. Heyecan dozu yüksek dizinin bu haftaki bölümünde yaşanacak gelişmeler izleyicisini ekrana bağladı. Başrollerini Tuğba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı heyecan dolu dizi Kara Para Aşk 36. bölümde olaylar birbiri ardını kovaladılar, Serhat Elif'i bıraktı ve Ömer ve Elif birbirlerine kavuştular. Kara Para Aşk son bölüm 25 Şubat Çarşamba akşamı ekrana geldi.

KARA PARA AŞK 36. BÖLÜM ÖZETİ

Serhat Tayyar'a rest çekti. Kara Para Aşk son bölümde Tayyar, Serhat'a Elif'in ölümünün kesin çözüm olduğunu söyledi ancak Serhat, onu öldüremediğini söyleyerek, Tayyar'a karşı çıktı. Kardeşini bir daha üzmek istemeyen Serhat'a Tayyar'ın cevabı ise netti.

Bunlar olurken Ömer ve Elif birbirine kavuşmanın mutluluğu içerisindeydi ancak Ömer biraz umutsuzluğa kapılmıştı. Onu ayağa kaldıran ise Elif oldu. İkisi başladığı bu işi bitirmek için yeni bir planı devreye sokmaya hazırlandı. O planın ne olduğu ise merak konusu oldu.

KARA PARA AŞK DİZİSİNİN KONUSU

Para ve hırs yüzünden hızla kirlenen dünyada, suçlularla giriştiği amansız mücadelelerde büyük başarılar kazanan Ömer Komiser, kız arkadaşı Sibel'le nişanlanmak için İstanbul'a gelir. Roma'da yaşayan Elif ise doğum gününde ailesiyle birlikte olmak için İstanbul'a gelir.

Ömer ile Elif aynı gece ölüm acısı yaşarlar. Ömer'in kız arkadaşı ve Elif'in babası cinayete kurban giderler. İkisi de cevaplayamadıkları sorularla baş başa kalırlar. Gergin ve önyargılı bir tanışmanın ardından peşlerine düştükleri her ipucu yollarını kesiştirir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler