MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Para Aşk 39. bölüm Atv'de ekrana geldi

İkinci sezonuyla devam eden Kara Para Aşk son bölümüyle izleyenleriyle buluşmaya devam etti. Kara Para Aşk 39. bölümde Ömer'in abisi Hüseyin, dinlendiğinden habersiz yaptıklarını itiraf etti.

KARA PARA AŞK 39. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Heyecan hız kesmediği Kara Para Aşk 39. bölümüyle 25 Mart Çarşamba akşamı Atv ekranlarından izleyicisiyle buluştu. 50. bölümle final yapacak olan dizinin bu bölümünde yaşanan gelişmeler karşısında izleyicisi şaşkınlığını gizleyemediler. Başrollerini Tuğba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı Kara Para Aşk dizisinin 39. bölümünde Hüseyin, Metin'in tuzağına düştü. Yaşananlara şahit olan Ömer ise deliye döndü. Öte yandan olaylardan habersiz Elif, düğün hazırlıklarına devam etti.

KARA PARA AŞK 39. BÖLÜM ÖZETİ

Hüseyin Ömer'in onları dinlediğinin farkında olmadan üç kişiyi de öldürdüğünü itiraf etti ve Metin'in tuzağına düştü. Konuşmaların hepsine şahit olan Ömer deliye döndü. Ve Hüseyin'in karşısına çıktı. Ömer acı ve öfke içindeydi. Kara Para Aşk son bölümde üstelik bütün bunları evlenmek üzere olduğu Elif'e anlatmak zorundaydı. Ömer, Elif'e abisinin babasının katili olduğunu söyleyebildi mi?

NİKAH GÜNÜ GELDİ

Elif her şeyden habersiz kına gecesi ve nikah için hazırlanıyordu. Ömer Elif'e gerçekleri nasıl söyleyeceğini bilemediği için ondan uzak durmaya çalıştı. Kara Para Aşk 39. bölümde Elif bütün bunlara anlam veremedi ama nikah günü gelip çatmış gelinliğini giydi. Ömer ve Elif her şeye rağmen evlenebildi mi?

Tayyar'ın Nilüfer'i öldürmeye çalıştığını öğrenen Metin ilk iş olarak Hüseyin'i Ömer'e vermiştir ve intikamının ikinci basamağına geldi. Tayyar'ın karşısına çıktı ve silahını çekti. Metin bu kez Tayyar'ı öldürmeyi başarabildi mi?

KARA PARA AŞK DİZİSİNİN FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

Kara Para Aşk dizisinin final tarihi açıklandı. Dizi 50. bölüm ile final yapacak. 2. sezonunda olan Kara Para Aşk dizisi 2. sezonda reyting kaybı yaşamış ama tüm dünyada çok geniş bir hayran kitlesine sahip olduğu için özellikle internet ortamında en fazla izlenen diziler arasında yer almıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler