MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Para Aşk 40. bölümde düğün iptal oldu

Kara Para Aşk son bölümde Elif ile Ömer'in düğününde beklenmedik bir gelişme yaşandı ve Ömer düğüne gelmedi. Elif ise kendisinden bir şeyler saklandığını fark etti. Kara Para Aşk 40. bölümü heyecan dolu gelişmeleriye izleyenleri ekrana kitledi.

KARA PARA AŞK 40. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Heyecan dozu yüksek dizi Kara Para Aşk son bölümüyle 1 Nisan akşamı kaldığı yerden devam etti. 50. bölüm ile final yapacak olan dizinin bu bölümü izleyicisini ekrana bağladı. Başrollerini Tuğba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı Kara Para Aşk dizisinin 40. bölümünde nikah son anda iptal oldu. Herkes nikahın neden iptal olduğu konusunda kafa yordu. En çok cevap bekleyen isim ise Elif'ti. Ömer, Elif'e gerçek ayrılık nedenini söyleyemedi ancak Elif, Ömer'in kendisinden bir şeyler sakladığını düşünmeye başladı.

KARA PARA AŞK 40. BÖLÜM ÖZETİ

Ömer sahilde Elif'in karşısına çıktığında gerçek ayrılık nedenini söyleyemedi. Elif acı ve öfkeyle yanından ayrılırken Ömer sırtında kocaman bir yük ve aşk acısıyla kala kaldı. Hüseyin'i yakaladığı gün Elif'e her şeyi anlatacaktı. Bu sırada kaçmak için tipini değiştiren Hüseyin, Tayyar'ın kaçış planı için son hazırlıkları yapmasını beklemeye başladı.

HERKES ŞOKTA

Nikah iptali herkesi şoka uğrattı. Ömer'in perişan halini gören Elvan Ömer'i konuşturmayı başardı. Hüseyin'in katil olduğunu öğrenen Elvan bu acıya dayanamaz ve kalp krizi geçirdi. Kara Para Aşk son bölümde Ömer annesini hastaneye yetiştirdi. Hüseyin annesinin de ölmesine neden oldu mu? Korku ve telaşla kaçacağı anı bekleyen Hüseyin, Elvan'ın durumunu öğrendi. Annesini son kez görmek istedi ve Tayyar'ın adamlarını atlatıp hastaneye gitti. Hastanede Hüseyin'i bekleyen büyük bir tehlike vardı. Hüseyin Ömer'e yakalanmadan annesini görebildi mi? Ömer Hüseyin'in hastanede olduğunu öğrenebildi mi?

Ömer'in Yağız'ın babası olma ihtimali Elif'e gerçekçi gelmemeye başladı. Ona göre Ömer Yağız'ın babası bile olsa bu ayrılmalarına neden olacak bir durum değildi. Elif Ömer'in bir şeyler sakladığını düşünmeye başladı. İpek'le konuşmaya çalıştı ama istediği cevabı alamadı. Geriye tek bir seçenek kalmıştı o da DNA testi yaptırmak. Yağız'ın Ömer'in oğlu olup olmadığından emin olmak için harekete geçti. Kara Para Aşk 40. bölümde Elif gizliden DNA testi yaptırmayı başarabildi mi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler