MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Para Aşk 42. bölüm yayınlandı

Kara Para Aşk 42. bölüme Hüseyin'in intihar sahnesi damga vurdu. Kara Parak Aşk son bölümde Aslı'nın hapiste olmasına gönlü razı olmayan Ömer Aslı'yı kurtarabildi mi? Kara Para Aşk son bölümü 15 Nisan Çarşamba akşamı 21.45'te yayınlandı.

Kara Para Aşk 42. bölümü ile ekranlara geldi. Soluksuz izlenen dizi Kara Para Aşk son bölümde hapse giren Hüseyin intihar etmeye kalkışırken vicdan azabı içinde olan Aslı'ya yardım elini Ömer uzattı. Merakta bırakan sahneleriyle geride kalan dizinin son bölümüne intihar sahneleri damga vurdu.

KARA PARA AŞK 42. BÖLÜM ÖZETİ

Kara Para Aşk 42. bölümde annesinin ölümüne sebep olduğunu anlayan Aslı büyük bir vicdan azabı içindeydi. İçindeki acıyı biraz olsun dindirmek için polise teslim oldu. Tutuklanan Aslı parmaklıklar arasındaki ilk gününde yaptığına pişman olmuştu, zor durumdaydı. Elif'ten kendisini kurtarmasını istedi, Elif ise ne yapacağını bilmiyordu.

Kara Para Aşk son bölümde Aslı'nın hapiste olmasına gönlü razı olmayan Ömer ise onu kurtarmak için Tayyar'a gitti. Tayyar Aslı'yı kurtarmanın karşılığında Elif ve Ömer'deki vakıf listelerinin olduğu CD'yi istedi. Elif ve Ömer ellerindeki CD'leri Tayyar'a verdi mi?

Metin, Ömer'le yaptığı anlaşma gereği Tayyar'ın evine gitmişti. Tayyar Metin'i eve almadı ve mirasından men ettiğini söyledi. Metin neye uğradığını şaşırmıştı. Metin, Tayyar'ı ikna edip eve girmeyi başarabildi mi? Metin'in Tayyar'a yaklaşabilmek için yeni planı neydi? Hüseyin yakalanmıştı ve yolun sonuna geldiğini düşünmekteydi. Kurtuluşun ölüm olduğunu düşünen Hüseyin ise intihara karar vermişti.

Hüseyin kendisini öldürebildi mi? Tayyar hala Hüseyin'de olduğunu bildiği flash diske ulaşamamıştı. Hüseyin'in konuşma ihtimali ve flash diski Ömer'e verme ihtimali onu çıldırtmaktaydı. Flash diskin Ömer'e ulaşmasıyla kendisinin hapse atılacağını bilen Tayyar harekete geçti. Tayyar flash diski almayı başarabildi mi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler